Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 model toyota corolla ihtiyaçtan satılık

alp_bursa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1997 model toyota corolla gli marka normal vites ve normal kullanıcı aracımı yeni araba aldığım için ihtiyaçtan satıyorum

arabamda ruhsata işli sıralı sistem gaz mevcut
bakımları her yıl düzenli olarak yapıldı
147 bim km'de
sigorta muayene egzos testi lastikler yeni. merkezi kilit, uzaktan kumanda, hidrolik ayarlanabilir direksiyon, 4 cam otomatik, enjeksiyonlu ,sis farı,arka camlar siyah, otomatik elektrikli aynalar mevcut.
biniciye çok harika ve temiz bir araç.istenilen servise yada ustaya gösterilebilir.

İLGİLENEN ARKADAŞLAR ARACIN DAHA DETAYLI BİLGİLERİNİ
sahibinden.com sitesinde GÖREBİLİRLER YA DA ÖZEL MESAJ ATABİLİRLER.

182717985nu.jpg

Araban diri duruyor. Boya var mı? Oluru nedir?

corolla lar çok güzel arabalar yakıtı ve yol tutuşu çok harika hele hele bu eski corollo la lar yenilerden iyi

Araba temiz ise 13500-14500 arası normal bence. Durumuna göre değişir.

engelliye uymaz otomatik deil çünkü normal şahıslara bence tam uyar bence 500-1000 tl biraz fazlalığı var gibi

Araban diri duruyor. Boya var mı? Oluru nedir?

arabamda sadece arka tamponda başka arabalar tarafından çizikler var onun haricinde hiçbir yerinde birşey yok isteyen istediği servise ustaya gösterebilir garanti veririm

----------

engelliye uymaz otomatik deil çünkü normal şahıslara bence tam uyar bence 500-1000 tl biraz fazlalığı var gibi
valla fatih bey zaten bende 500tl fazla yazdım çünkü arabama güveniyorum biniciye gitsin istiyorum yeni araba aldığım için fiyatı düşürmek istemem.alan arkadaş keyfini yıllarca sürer ona garanti veririm.

----------

arabam normal şahıs arabasıdır.
fiyat yüksek diyen arkadaşlara şöyle diyeyim ben arabanın ruhsat sahibiyim herşeyini ben biliyorum garanti veririm hiçbir değişen parçası yok herşeyi orjinal masrafsız tüm bakımları tarafımca yaptırılmıştır.zaten fazla fiyat yazmamın sebebide temiz oluşundandır.

Güzel bir araç ama bu içinde bulunduğumuz ekonomik durum gözönünde bulundurulacak olursa üzerine 5.000 tl koyularak sıfır km 2009 model bir araç alınması mümkün hemde 4 yıl vadeli de olabilir (az bir vade farkıyla) . Hele engelli kardeşlerimiz çok daha azını koyarak alabilirler (vergi indirimi sayesinde)...
Ben 2002 model fıat doblo camlı koltuklu binek çelik jantlı renkli camlı perdeli full dizel aracımı maalesef 1 yıldır satamıyorum. hala ilanım var, fiyatını o zaman 14.750 den başlamıştım, şu an 11.750 ye indirdim hala bakan yok:)))
Bence satmak için fiyatı indirmeniz lazım yoksa biraz zor kardeş. Hayırlı satışlar dilerim. Ama yinede nasip tabii.

sağırsultan;

valla bu zamanki ekonomik şartlarda kredi almak çok kolay ama ödemek kolay değil binlerce insan borç batağında.ben zaten arabamın normal insanlar için satmak istiyorum onu belirttim.şimdi senin aracın ile benim aracım arasında kıyaslama yaparsak farkı herkes bilir sanırım toyotanın adı yeter bir kere piyasası var tutuluyor.ben zaten keyfi satıcıyım fiyatı o yüzden fazla yazdım ve arabama güveniyorum biniciye bu fiyat çok değil alan arkadaş yıllarca masrafsız keyif sürsün istiyorum.Benim tarafımdan alıcı tarafından hayırlısı ne ise o olsun.

neyse bu başlık polemik yaratacak gibi araç belli satan belli serbest piyasa adam ne ister alıcı ne verir malum yinede corolla severlere duyurulur aracıı görmeme rağmen orjin bir araca benziyor tavsiye ederim para konusunda ben pek anlamam :)

arkadaş birisi seni kandırmış.engelliler.biz sitesine yaz hemen satılır araban vede istedigin paraya diyen olmuşlar sana herhalde.
bence sen yanliş yere dükkan açdin.

ne alaka dediğin çok mantıksız ve alakasız birşey kimseden akıl alacak yaşta değilim allaha bin şükür sadece ilgilenen olur diye buraya yazdım ve ayrı bir husus bende özürlüyüm fakat normal araç kullanıyorum benim gibi normal araç kullanan bir sürü arkadaşım var bunuda biliyorum.
bahsettiğin gibi dükkan falanda açmadım sadece ilgilenen ihtiyacı olan kişi olur diye yazdım.

iyi etmişsiniz bende normal ama otomatik araç kullanıyorum

fatih bey şimdi bazı insanlarda şöyle bir düşünce var.ben özürlüyüm mutlaka özürlü aracı kullanacağım böyle birşey yok dünyada allah bana bir özür vermiş ama illada sen özürlü aracı kullanacaksın diye kimse şart koşmamış.
ne kadar özürlü olsak bile normal insanların yaptığı bazı şeyleri yapmamız veya yapmak için gayret göstermemiz gerekir diye düşünüyorum.

ama kanunlar sen normal araç kullan demiyor yakalanırsan görürsün o zaman kimse şart koşmuşmu koşmamışmı başına gelirse görürsün.

Ferhat,her engelli tertibatlı araç kullanacak diye bir şart yok.
Bende işitme engeli var ve sürücü belgem B sınıfı,sadece ticari araç kullanamaz ibaresi var.Ticari amaç gütmeksizin her B sınıfına hitabeden her aracı kullanma hakkını zaten kanunlar vermiş bana.
Bu arkadaşın da böyle olmadığını,burada araca ilgi duyabilecek benim gibi engelli arkadaşlar oladığını nereden biliyorsun?
Engelli kelimesinden sadece ortopedik engelli anlamı çıkarmayalım.

ferhat0038;
slm
bana kanunlar normal araç kullanabilirsin diyor c sınıfı ehliyetim var onun için bende bu hakkımı kullanıyorum

Üst Alt