Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 yılına ait dosyam hastanede halen var mıdır?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar:) sizden bişey istiyecem. benim izmir ege üniversitesinde 1997 yılında özür durumumu belirten dosyalar halen kayıtlımıdır:)

yokmu cevap verecek kişi :(

Bence imkansıza yakın bir olasılık bu! Bulunsa, ne için kullanacaksınız?

O yıllarda kayıt sistemi evrak şeklinde idi. Eğer sistem geçişinde kayıt edilmedi ise çok zor.

raporun dosya numarı var ıse cabuk bulunur arsıvlere kayıt olarak gecer dosya numarası yok ıse dıyeceklerı eskıler atıltı sımdı bılgısayar ortamında kayıt var degıp bos verırler vıjdanlı bırı olursa bulunur arkadsım senın ordakı saglık kurulu memuruna sunu sorun o yıllardakı saglık kuruluna gırılen sakatlık olc-ulendırme dsyaları vardır eskı usulde doktorun yanına gırıldıgınde gunune adresıne belırten dosyalar bunları soylersenız cabuk bulurlar ısterlerse

Merhaba.
ege üniversitesinden ben de biobsi ve emg raporumu arşivden yıllar sonra buldurmuştum.Biobsi raporunun fotokopisini gönderdiler.
Aslını göndermediler sanırım hala arşivdedir.Emg raporumun aslını gönderdiler.
Ben kas hastasıyım.Biobsi raporu bu hastalığımın teşhisiyle ilgili rapordur.Sadece kas ve beden durumunu gösteren belgeleri
yok.bu belgelerin arşivde tutulma süresi 10 yıl diye biliyorum.
Size ait mutlaka burda belge vardır biobsi raporunuz varsa mutlaka vardır.Zaman geçirmeden başvurun.Ben telefonla arayıp
buldurmuştum.Ve arşivde çalışan görevli doktor raporumu mektupla göndermişti.Kendisine tekrar teşekkür edeyorum.
Raporu bulmak için telefon ederseniz yılını ve ayını sorarlar arşivde ona göre arıyorlar.Şimdiki internetle ilgili
belgelerinizi mail le gönderirler herhalde.Hemen arayın başvurun zaman geçirmeden.
Mutlaka sizle ilgili bir belge vardır orda.
Hastalığımın teşhisi 1978 yılında yapıldı.Ben biobsi raporumu 1990 larda arattım.

Üst Alt