Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 yılında kiracı olduğum yerde benden sonra gelenler su faturasını ödememiş..?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Merhaba.arkadaşlar 1997 yılında kiracı olduğum yerde benden sonra gelenler su faturasını ödememiş 12,5 borç 11-11-2014 yılında 1250 tl olarak geldi çok şaşırdım,icra yollarıyla alınacağını yazmışlar ne yapabilirim.torba yasa af diye birşeyler çıkmıştı sanırım bilgisi olan varmı

Merhabalar..

Kiracı olarak oturmadan önce depozito veriyoruz ya (gerçi o zamanlarda var mıydı bilmiyorum)
evden ayrılırken bu depozitoyu aldığınızı gösteren ilişiğinizin kesilmiş olduğunu gösteren belgeleriniz yok mu?
Faturanız siz orada oturmuyorken geldiyse ve bunu belgeleyebiliyorsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ama çok yıl olmuş belgeleyemezsiniz sanırım
En azından daha sonra oturduğunuz yerden belge alabilirsiniz şu zamandan beri burada oturuyorum ikametim vs. diyerek.

benden sonra gelen kiracıya ulaştım onlar ödememiş,aradan bunca sene geçmiş 8,50 tl borç 1250 olmuş yapacak bişe yok sanırım adıma heryerde karşıma çıkacak ödemek gerekiyor sanırım

Kiradan çıkarken su faturasını neden iptal ettirmediniz? Senden sonraki gelen kimse ki o insafsız mış..

iptal ettirmedikçe yeni kiracı ve sözleşmeye bakmazlar..

Sadece dava edip yeni kiracıdan tahsil edebilir: ama bunu sağlam kanıtlar ile ispatlayabilirse...

o döneme ait kira sözleşmesi var.ben çıktıktan sonra gelen kiracılar parti kuruluşu dini bütün bir parti bu sudan abdest aldınız neden ödemediniz dedim.az daha dayak yiyecektim.bilmem ne olacak her yere mail atıp duruyorum ama sahiplenen yok

Üst Alt