Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1998 SGK girişim, 4855 günüm, %45 raporum var. Ne zaman emekli olurum?

dursunkarayanik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben yüzde 45 roaporlu özürlü bir işciyim beni işten çıkarttılar 13 yıl çalıştım benden istenilen 4080 iş günümü doldurdum 05.02.1998 te işe girdim benim
4855 iş günüm yizmet yılımın dolmasında 4 yılım var yani 2016yılında emekli olabileceyim birimim yüksekten ödenerek işten çıkartıldım
işe girersem pirimim asgari ücretten ödenirse emekli maaşımı düşürürmü bide 4 yıl boyunca pirim dolğu için pirim ödesemde ödemesemde emekli maşıma etki edermi bana bu konuda yol gösterirseniz çok sevinirim biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın kafam çok karışık sgk den net cevabını alamadım ben na yapmam lazım teşekkürler dursun

4 yıl boyunca asgari ücret üzerinden ödenen prim emekli maaşınızı etkiler.Bence 4 yıl prim ödemeyin..
4 yıl 2022 maaşı alabilirsiniz...

öncelikle teşkkür ederim cevapladığınız için ilker bey 2022 nasıl anyamadım benim emekliliğim 2016 2 ayı
nasıl yani açarsanız konuyu biraz teşekkürler

Üst Alt