Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1998 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile ne zaman emekli olabilirim?

muharrem1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
4160 günüm var 1998/03 ilk olarak Ssk başlangıcım su ana kadar toplam 4160 gün yüzde 53 oranında raporum mevcut ne Zaman emekli olurum vergi indiriminde aldım sürekli yazıyor yüzde 53 üzerinden kaza geçirdiğim tarih 2013 12 25 i bilgi verirseniz sevinirim Allah'a emanet olun

muharrem1
Eğer 1998 deki ilk girişizde 18 yaşınızı doldurduysanız şu ande emeklilik için başvurabilirsiniz.
Şartlarınızı yerine getirmişsiniz.

Evet 18 i doldurmuştum ne kadar maaş bağlanır bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim 1979 doğumluyum

Maaşın bir standardı yoktur, prime esas kazanç, primlerinizin dönemi, vs çok sayıda kriter etki eder buna.

3.derecede özürlüde geçerli olan yıl şartı da değerlendirmenizde olmalıydı diye düşünüyorum...

Evet 18 yıl tamamlanmış gözüküyor, ben görmemişim.

emekli olduktan sonra ssk lı olarak calışabiliyormuyuz

selamun aleyküm arkadaşlar benim sormak istedigim soru şu ben ortabetik engelli biriyim 1998 ssk girişimve 4210 gün pirimim var %53 oranında engelli oarak çalışmaktayım emekli olsam tekrar ssk lı olarak çalışabilirmiyim şimdiden hepinize teşekkür ederim allaha emanet olun.

Emekli olacagim insallah

Mart ayinda emeklilik icin basvuracagim vergi indiriminden emeklilik icin 18 yi 4080 gunu doldurdum benim sorum tahmini kac gunde emekli maasi baglanir birde dilekce verdikten sonra ne tekrar zaman ssk li olarak bir ise baslayabilirim malum hayat sartlari siteden hepladigim kadari ile tahmini 960 tl maas baglanacak

muharrem1

En çok 2 ayda maaş bağlanır.
Emeklilik dilekçesini verdikten birkaç gün sonra sosyal güvenlik destek primi statüsünde olması şartı ile çalışmaya başlayabilirsiniz

Üst Alt