Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1998 SSK girişim var. 2000'de engelli kadrosunda memur oldum. Emekliliğim..?

emre06x

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

1997 yılında almış olduğum sürekli % 50 engel raporuyla 1998 yılında Ssk lı olarak özel şirkette çalıştım. 551 gün ssk hizmetim vardır.

2000 yılında engelli kadrosuyla kamuda memur olarak çalışmaktayım 2006 yılında üçüncü derece (%50) vergi indiriminden faydalandım. engelli memur olarak çalışmaya devam etmekteyim

ne zaman emekli olurum yeni yönetmeliğe göre yeniden rapor almam gerekiyor mu?

emre06x

Vergi indiriminizin emekliliğinizle hiç bir ilgisi yok. Ama zaten 1 Ekim 2008 öncesi engelli statüsünde memur olanlardan emeklilik zamanı geldiğinde yeniden rapor istenmez. Siz günü gelip emeklilik talebinde bulunduğunuzda otomatik olarak emekli edileceksiniz.

1997 yılında almış olduğum sürekli % 50 engel raporuyla 1998 yılında Ssk lı olarak özel şirkette çalıştım. 551 gün ssk hizmetim vardır.*

2000 yılında engelli kadrosuyla kamuda memur olarak çalışmaktayım 2006 yılında üçüncü derece (%50) vergi indiriminden faydalandım. engelli memur olarak çalışmaya devam etmekteyim*

ne zaman emekli olurum yeni yönetmeliğe göre yeniden rapor almam gerekiyor mu?

Üst Alt