Merhabalar yaşım 39 1979 doğumluyum 2013 te ilk kalp krizini geçirdim 2 adet stent takıldı 2016 takılan stentler tıkandı 2nci kalp krizi, stentler açıldı damarım sıkıntılı bir yapıda doğuştan gelişmeyen bir yapıda olduğu belirtildi 2018 e kadar kontrol anjiolarıyla 10 defa anjio olmuşumdur taki 1 ay öncesine kadar kontrolde tekrar tıkanmış olduğu görüldü ve sol ana damara baypass kararı verildi ve tek damar baypas yapıldı. epikriz EF %42 2013 den beri yüksek tansiyon raporlu ilaç kullanıyorum.
ilk işe giriş 01.05.1998
ssk lı olarak 982 gün prim var
bagkur şuan aktif 3210 günüm var ve devam ediyorum . toplamda 4192 ve askerlik borclanmam 450 gün
şuan vergi indiriminden yararlanıp heyete başvurumu yapsam mı yoksa 4680 günümü tam anlamıyla doldurup o şekildemi başvuru yapmam daha mantıklı olur. Ve bu heyet raporu almak için izlemem gereken yol ve müracat şekli nasıl olmalı siz değerli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
ilk işe giriş 01.05.1998
ssk lı olarak 982 gün prim var
bagkur şuan aktif 3210 günüm var ve devam ediyorum . toplamda 4192 ve askerlik borclanmam 450 gün
şuan vergi indiriminden yararlanıp heyete başvurumu yapsam mı yoksa 4680 günümü tam anlamıyla doldurup o şekildemi başvuru yapmam daha mantıklı olur. Ve bu heyet raporu almak için izlemem gereken yol ve müracat şekli nasıl olmalı siz değerli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.