Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1998'de skolyoz ameliyatı oldum. Ama skolyoz nüksediyor..?

HaYYaLLeTTe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ilk once aranızda yeniyim. ameliyat olmadan once bir arastırma yapmak istedim ve bu formu buldum konular ve insanların bir birlerine yardım etmeleri çok hoşuma gitti ve bende uye olmak istedim.

Konuma dönecek olursak; 1998 yılındı ameliyat oldum aslında ama ben skolyoz ameliyatı olmadım. belimde iltihaptan dolayı oldum.ameliyat olmadan once 6 ay ilaç tedavisi kullandım ve tesir etmedi yürüyememeye başladım ve eni sonunda amliyat etmek zorunda kaldılar. yani ameliyat olmadan once vucudum da hiç bir egrilik yani skolyoz belirtisi yoktu. ameliyat oldum ve tekrardan yürümeye basladım omur omur iligime 2 tane platin taktılar ve çelik korse taktılar.

ama ameliyattan sonra vucudum da skolyoz belirtisi olustu ve suanda platin yok belimde degil ama boyun hizamda egilme var ve kaburluk baslangıcı oldu. 04.05.2017 tarihinde tekrar randevu aldım ameliyat oldugum doktordan tekrardan ameliya ile düzelirmi bilmiyorum. sizlerin düşüncelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim saygılar iyi günler dilerim.

not: ib-ni sina hastahanesi prof. doktor ali kemal us. doktorum.

Üst Alt