Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999-2000 Passat almak istiyorum. Önereceğiniz firmalar var mı?

samet40

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben yurtdışından 1999 - 2000 model passat almak istiyorum bütün evraklarım ve Ankara nakilhane izni hazır.ancak 5300 euro param var. aceba sizlerden ricam araç satan firma isimleri varmı bilgilendirirseniz sevinirim. :)

Merhaba Samet40 kardeş.
Anladığım kadarıyla elindeki para ile en üst seviyede araç almaya çalışıyorsun ama bence hata ediyorsun. Çünkü anladığım kadarıyle bütçende sınırlı. Bence ucuz fiyata yüksek modeli alman yerine bir kaç yaş daha yaşlısını al ama temiz ve masraflı olmasın. Bu söylediğin araçlarda 97 model ile 2000 modeli %99 tip ve özellikleri aynı. Sadece yaş farkı var. Bence kimse genç arabayı herhangi bir kusuru olmadıkça ucuza vermez. Ve kusurlu araçta başına çook işler ve masraf açar. Yine bence modelli masraflı aracı ucuza alacağına, bir - iki yaş küçüğünü ama temizini almanı ısrarla öneririm.
Eğer Ankara'da isen sana yerimi söyleyeyim gel hem tanışırız hem bir çayımı içersin. Bu araçlarla ilgilenen bir çook firma veya kişi var. Ama mümkün olduğunca sana en yakın olanla alış-veriş yap. Çünkü her zaman elinin altında olup her sıkıntında sana yardımcı olacaklardır.

tamam iyi de siz araba satarken demişsiniz orda "bence kimse genç arabayı herhangi bir kusuru olmadıkça ucuza vermez" demişsiniz ama kusurlu araba satılıyor sonuçta samet arkadaşta heralde alacagı kişiyle bazı şartlarda anlaşacaktır arabayı getirtdiği firma ile geldikten sonra servise sokacaktır aracı orada anlaşılmazmı ne olup olmadıgı bozuksa bile anlaşılır oda almaz aracı bide almanyadaki sitelerde 3-4-5 bine avroya çok fazla araç var illaki içlerinden temiz olanları vardır.bende arac almayı düşünüyorum yurt dışından acaba sizin de müşterilerle anlaşma şekliniz nasıl buraya yazarsanız alacak arkadaşlar içinde yardımcı olursunuz.gerçi şimdiye kadar kaç firmaya sorduysam anlaşma şeklini buraya yazmadı niye yazmıyorlar bilemiyorum.

araba icin

slm lovest42 samet40 bu yardim eden yusuf diyorki 5500 euro fazlam yok diyo ben dedim ki kalan sonra ödersin 2,3 ay sonra ver dedim simdi raporu faxa cekecem dedi cekmedi günü bitti dedi olsun uzatili dedim eski raporu cek faxa daha cekmedi fax gelmese arabayi baska adama sattim izmire verdim yusuf bu arabayipassat 1.6 automatik 98 model gazli di ne güzeldi almadi sözüm tutmadi hata yapan yusufdu sonra 2000 model olacak diye 5500 euro fazla param yok diyo bu arabayi 4500 ,5000 euro alisi bu ben kazaniyo 3000 kilometre yol yapiyo günah degilmi yusuf diyorki baska adam veren var diyo 5500 euro veriyo dedi ben dedimki git orda al dedim tmm bitti olay bu saygilarimiz arz ederiz

slm arkadaslar ayi 13 ünde gelecem almanyada arabalar bakin arabayi ankarada ostim telefonu 05392557578 arabilisin sait abi

bu konuda bence en iyi isim taşkın ersoy sözleşme bile yapmadık güvenden ben şu modelde şu markada araba bul dedim saolsun 20 gün süre zarfında istediğim arabayı getirdi ankarada servise götürdük sorunu çıkmadı gümrükte arabamı verdi ondan sonrada ben onun parasını verdim güle güle harcasın allah razı olsun alırken şuna dikkat edin servis bakımı yapılmışmı,yapılmamışmı sağına soluna lastiklerine bakın ucuza aldım dersin baktın servis bakımı yok lastikler eski bakımı yapılacak senden 1000 euro para çıkar

Tanel Tefenlili;
sizi tanımıyorum sizede demedim yanlış anlaşıldım galiba

merhaba tusem aldığınız arabayı (özelliklerini) ve kaça aldığınızı yazarsanız sevinirim. Bana ve arkadaşlara en azından bir yol haritası niteliği olur teşekkürler...

passat 1999 model 90000 km klima,abs,4 airbag,metalik gri ilk sahibinden vs.bu modelde olan özellikler servis bakımı yapılmış 4 lastik yeni orjinal 14500 tl.(aldıgımda 6500euro idi) (yurtdışından getirirken özellikle bakımı yapılmış mı servis karinesi bakın lastilerine falan bakımı yapılmadan araç geliyor hiç çıkmassa cebinden 1500-2000 tl çıkar)

tusem 14500 haricinde para harcadınız mı? yani gümrük teslim mi getittirdiniz orda iş takipcilerine siz mi ödeme yaptınız bunu öğrenmek istemiştim teşekkürler....

ben gümrükçüye iş takipçisine falan para vermedim anlaşmamız benim vereceğim 14500 tl onun dışında gümrük parası takipçi parası aparat parası falan vermem dedim o onun dışında para vermedim ben oturdum cafede çay içerken oda bütün işlemleri bitirdi parasını verdim anahtarımı aldım bu kadar

tusem4268 aracı hangi ayda getittirmiştiniz çok oldumu acaba

arkadaslar bu passatlar bildiğim 1.9cc değilmi
nası getirebiliyorsunuz??
1.6 üzerinde olmaması gerekmiyormuydu?
bende niyetine girdim araç alıcam yurtdısından
raporum tamam eylülün ilk haftası ankaraadayım inş
şu 1.6 cc ve 3 yaş sınırlaması konusunda benı bi aydınlatsanız
ben jeep getirmek istiyorum X5 gibi ancak 1.6cc aştığı için getiremezsin deniyor
bana bi yardım allah askına ya
her sordugumda bana yonetmelik yazılıyo ama orada parantez içinde arazi taşıtları hariç yazıyo
bunu acıklayacak varsa rica ediyorum lütfen

oezix işte bak sende diyosunki mesela "yas sınırı yok dıye biliyorum" bunu tam olarak bilen yokmu? acaba
yöneticilerden bu konuda tam destek ıstıyorum lütfen. ,
sadece yönetmelik kanun vs siteye koymakla olmuyo anlasılmıyo çünkü
sizden ricam bu işi bilen varsa telefon mail vs ne olursa siteye yazın lütfen
iyi çalışmalar

Üst Alt