Selamün aleyküm arkadaşlar 27/03/1979 doğumluyum benim şuan %53 geçici engelli raporum var sol gözüm görmüyor tek kulağım duymuyor ve uzun yıllardır diyabet hastasıyım bu yüzden rapor almıştım sigorta girişim 01/01/1999 çıkış 30/062007 gün sayısı 2328 ondan sonra 21/05/2010 da sözleşmeli olarak memurluğa girdim 04/08/2011 de kadroya geçtim sigortadaki günlerimi emekli sandığına aktarma yaptırdım .
halen de memur olarak görev yapıyorum şimdi ben kalıcı olarak engelli rapor alsam ben ne zaman emekli olabilirim hangi kurumdan emekli olabilirim SSK mı yoksa EMEKLİ SANDIĞINDAN mı emekli olurum şimdi emekli olsam maaşım ne kadar olabilir YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLACAĞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....
halen de memur olarak görev yapıyorum şimdi ben kalıcı olarak engelli rapor alsam ben ne zaman emekli olabilirim hangi kurumdan emekli olabilirim SSK mı yoksa EMEKLİ SANDIĞINDAN mı emekli olurum şimdi emekli olsam maaşım ne kadar olabilir YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLACAĞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....