Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999 SGK girişim ve %40 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

icvammet

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
11-11-1999 sigorta girişliğim nette 2013 görünüyor
%40 raporum ne zaman emekli olabilirim

yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim.

%80 %60 % 40 dereceli raporların prim günleri

1. 2. 3. derece raporlarda prim günleri ne kadar arkadaşlar.. teşekkürlerr

Şu tublo işinizi görecektir,

2008_oncesi.PNG

emeklilik

engelli olarak emekli olurken (epilepsi)yeniden rapor isteniyormu? lütfen bilirkişiler cvp verirlerse sevinirim teşekkür ederim..

Sigorta girişiniz 1 Ekim 2008'den önce olduğu için ve ssk'dan emekli olacağınız için alacağınız vergi indirimiyle emekli olursunuz, yeniden rapor istemezler.

Editör arkadaşım KKELEBEKK saygılar; 11/11/1999'a işe başldım, 2003 yılında devlet hastanesiden %40 rapo ve başbakanlık özürlüler idaresinden'de kart aldım,

2010 yılında engelli kadrosundn devlet memuru olarak devam ediyorum 1- EMEKLİ OLURKEN RAPOR İSTENİRMİ??? 2- NE ZAMAN EMEKLİ OLRUM PROSEDÜR NEDİR Teşekkürler.

icvammet

Evet, emekli olurken kurum sevkiyle hastaneye gidip yeni rapor almak şart

Emeklilik için (11/11/1999 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve 4300 prime tabisiniz. Yani 11/11/2017 tarihinde (ssk+memuriyet sv. toplamda) 4300 prim varsa, 5510 sayılı yasanın 28. maddesine istinaden erken Yaşlılık emekliliği için kurumunuza başvuru yapabilirsiniz

Üst Alt