Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999 ssk girişim, %55 raporum ve 3600 primim var. Ne zaman emekli olurum?

serıfe2

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba benim sorunum şöyle 1999 ssk girişim var % 55 engelli raporum var 15 yıl 3600 prim günüm var vergi indirimi 2011 baş vurdum Ankara dan onay gelmedi şuan çalışıyorum nasıl bir yol izleyip emekli olurum.

2011 de vergi indirimine başvurdunuz ve şimdiye kadar onay gelmedi doğru mu?

Yanlışlık olmasın vergi indirim hakkı için müracaat ettiğiniz kuruma gidip sorabilir misiniz. Vergi indirim belgenizin ne durumda olduğunu?

% 40 altında verdiler o zaman

%40 altında verdiler

Rapor oranınızı düşürmüşler siz vergi indirim hakkı almadan erken emekli olmazsınız Şerife hanım, vergi indirim hakkı için bir daha müracaat edin.

Tşk. Ederim. 4080 prim günümü doldurmam gerekli mi? Ve ayrıca iki taraflı kalça protez kulaklarda kreçlemeye dayalı duyma kaybı elimdeki parola mı yoksa yeni rapor almam gerek

Evvela vergi indirim hakkı elde etmeniz gerek; primleri sonra düşünürüz.

Muayeneye rağmen hastane oranına nazaran eğer Ankaradan düşük gelirse hemen İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz.

O zaman vergi indirim için yeni rapor mu alayım yoksa elimdeki raporu kullanayım.

Ayrıca elimdeki rapor ve 3600 prim günüme dayalı erken emekli olamazmıyım.

Elinizdeki raporun tarihi nedir

Vergi indirimine baş vurmadan rapor oranımı yükseltip emekli olurmuyum peki

Vergi indirimi olmadan emekli olamazsınız

O raporla vergi indirimine başvurun
Onaylanırsa erken emekli olabilirsiniz

Ya yine oran düşerse :( yeni mi? Yoksa elimdeki rapor mu? Hangisi uygun olur

Elindeki raporun oranı düşerse önce itiraz et olmadı ise mahkemeye ver onları..

Üst Alt