Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999 Yılında aldığım raporla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

saygun

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
24
1999yılından h sınıfı ehliyet alabilir özel tertibatlı araç kullanabilir raporum var...ötv için yeterli mi?

Yeni rapor maalesef...bu rapor çilesi bitmez arkadaş:mad:

Bende 2012 aldim sikinti yoktu rapor orani yazmiyor fakat ehliyet be ozeltertibatli arac alabilir yaziyor daha bu raporla sikinti yasmadim simdi yilbasinda tekrar kismet olursa ayni raporla basvuracam

1.8.2002 önce alınmış sağlık kurulu raporlarına dayanılarak bu istisna kapsamında araç alınamaz

Acil Yardım

Arkadaşlar bugün araç alımı için parayı firmays yolladım.aparat bile takıldı..Son dakka raporumda vergi dairesi yenileme istedi.2012 model yılında aldığım araca aynı raporu kullanmıştım.1999 yılında aldığım raporu bu sefer saymadılar.5 tane araç aldım bu raporla.Ne yapabilirim..Raporda özel tertibatlı araç alabilir h sınıfı ehliyet alabilir yazıyor.Ya atkadaşlar ne yapacam lütfen yardım edin.

saygun

Yukarıda da yazıldığı üzere yeni rapor almak şart. Bu konuda mevzuat çok nettir.

peki araç ücreti ödendi..En erkrn 15 gün srüyor..Nasıl olacak bu il..aparat bile takıldı..

2006 yılından sonraki raporlar gecerliymiş..2012 yılında aracı nasıl aldım ben?

saygun

Rapor alı vergi dairesine sunacaksınız. Araç da bekleyecek. Maalesef durum bu

Nasıl hızladırabilirim bu süreci oofg ya ya

saygun

Hızlıca rapor alabileceğin bir hastaneden rapor alı vergi dairesine götürmen lazım. Şansın varsa 2 günlük iş, yoksa...

4442341 i aradığında en erken 30 kasım tarihindeki heyete randevu veriyor.Ama ben yinede gşdecem yarın perşembeye kadar ilk heyete sokmaya çalışacam

4442341 i anlamışta değilim

Hastanenin elinde mi ilk heyete sokmak

RapordA yazması gereken ibare nedir.sonradan uğraşmayalım bununla..

en son hangi tarihli raporlar geçerli peki ibareli ve sürekli olan

Benim rapor tarihim 2007 sikinti cikarsa memura hangi mevzuati gosterecez

akın16

ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ (II) SAYILI LİSTE UYGULAMA GENEL TEBLİĞİ

Engellilere, engelli sağlık kurulu raporu verilmesine dair ilgili mevzuatın değişmesi halinde, değişiklik tarihinden önce usulüne uygun olarak düzenlenmiş olan engelli sağlık kurulu raporları ÖTV istisnası uygulamasında geçerlidir. Ancak, Özel Tüketim Vergisi Kanununun yürürlüğe girdiği tarihten [1.8.2002] önce alınmış sağlık kurulu raporlarına dayanılarak bu istisna kapsamında işlem tesis edilmez.

Üst Alt