Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999 yılında aldığım raporu emekli olurken yeniletmeli miyim?

aykutay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar çocuk felcinden 1999 da % 40 rapor aldım. Raporumun üzerinde sürekli ibaresi var, şimdi emeklilik için vergi dairesine götürdüm yeni formatta olması lazım deniyor.Ancak yeni formatta alabilmem için yeniden heyete girmem gerekiyormuş.Malum ki yeni cetvele göre bu oranı şuan asla alamam.Sizden ricam bu aşamadan sonra ne yapabilirim?

bilmiyorum ama nasıl yürüyorsun eline mutlaka koldan olanlardan koltuk değnekleri al bir veya ik itane sonrada nörülojiye de git mutlaka doktora söyle yardımcı olurlar sana mutlaka hayırlısı

Sağ tarafıma aksayarak yürüyorum 5 cm kısalık var.Aslında ben dava etmeyi düşünüyorum ama kazanabilir miyim bilemiyorum...

Maalesef 99 tarihli raporla vergi indirimi vermezler.. Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine gidip sakatlık oranı cetveli'ne göre yeni rapor almanız gerek... Yeni cetvele göre % 40 alamayacaksanız, uğraşmaya değmez...

Tablo_3.4.png

Üst Alt