Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999 yılında yaya iken trafik kazası geçirdim. Tazminat alabilir miyim?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
1999 yılında trafik kazası geçirdim . %40 rapor almaya calısıyorum sürekli kusurum var ayagımda . tazminat alabilirmiyim devletten yada trafik sigortasından . yolda araba çarptı bana araba içinde değildim yaya ydım .

10 yıl sonunda zaman aşımı söz konusu diye biliyorum.

merhaba kardeş kazadan sonra tedavinin bitiği tarihten itibaren başvurma süresi 2 yıldır ötesi zaman aşımıdır .kaldıki zaman aşımı olmasın 11 sene bundan önceki police değeri 3000 bin tl dir.%40 raporlusun tamamende haklı olduğunu düşün alacağın tazminat tutarı 1500 tl yi geçmez .geçmiş olsun allah yardımcın olsun

yorumlar için teşekkürler . (tazminat ile ilgili dava acılmadı hiç ) geçirdiğim trafik kazasına bağlı olarak %40 engelliyim . kaza geçirdikten sonra herhangi bir dava falan açılmadı mahkeme oldu suçlu ben oldugum için öyle birşeyler oldu . (8/6) biz tazminat alacağımızı bilmiyorduk ve unutuldu. sol ayak sol kol sol kalça 7,8 ameliyat geçirdim . elimizde kaza ile ilgili kağıt evrak falan yok avukata danışmıştım dava açarız dosyalarını bulup alacağın para da ibrahim arkadaşımızın dediği gibi 1,500 tl ye geliyor ama bu zamanda alınacağı için faizi ile ödeniyormuş yada bu zamanın parası ile veriyormuş mahkeme. hakimin elinde . v.b v.b zamanaşımı oldu zaten %30 şansım oldugu söylendi dava açsammı yada danışmanlık firmaları varmı ilgilenecek yardımcı olursanız sevinirim . ya 1 bardak su içicem ve unutucam yada dava açtircam .

hiç denk gelmedim zamanaşımı olup da Dava açanı eminim benim gibi çok insan vardir . ona göre adımlarımı dikkatli atıp benim durumumdakilere de yardımcı olurum

kardeş hiç uğraşmaya değmez kaldıki adliyede ve hastanede evraklar 10 yıl saklanır çok çok geçmiş olsun yanlızca tazminat hakkın zaman aşımına uğradı sen gibi kaza mağdurlarını bul onlara beraber yardımcı olalım kaybını ordan telafi edelim selam saygılar

Cok Geç Kalınmıs bılqı bılqı DeqıLdır .. Acılacak Davada Ne senı nede avukatının masraflarını karsılar .. Geçmiş olsun Acil şifalar Diliyorum

evet arkadaşlar kararımı verdim yorumlar için çok teşekkürler . 10 yılı aşkın zamanaşımı söz konusu zaten ve unutuyorum artık dava ve tazminat olaylarını . sizin dışınızda başkarına da danıştım herkes aynı şeyleri söylüyor vede açılan davalar olmuş sonucu olumsuz şekilde bitmiş . benim durumumda olanları aydınlattıysak ne mutlu bize en azından tazminat alicam diye ümit bağlamaz kimse . tekrar teşekkürler yorumlar için ..

En doqru kararı vermıssın . Aslında Trafık kazası gecırmıs o kadar maqdur ınsanımız varkı . Hıc kımsenın Hıc bır dava hakkında bılgısı yok . Olsa bıle alınan tazmınat hakları gercek olan hakları olmuyor . bu yuzden 6 yıl ıcerısıne kadar bakan Bır sırkette Calısıyorum. Çevrenızde Trafik kazası olması yeterlı Tum Hakları Konusunda Yardımcı olabılırım . Forma Yazmaları yeterlı ...

Üst Alt