Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1999'dan bu yana aralıksız sigortalıyım. Emeklilik şartlarım nedir?

Serkan Demirel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaslar 10 Ekim 1999 dan Beri Aralıksız Çalışıyorum %40 Sürekli Raporum Var Ve Sonrasında Sol Kulak Komple Duymuyor Merak Ettiğim Vergi İndirimi Basvurusu Yapmadım Bu Ay Yapıcam Mart Ayında Basvuru Yapıcam Sigortam Asgari Ucretten Yuksek Yatıyor Neler Yapmalıyım Ve Nezaman Emeklilik Hakkı Kazanırım Bilgi Veririseniz Sevinirim

Teşekkürler

Serkan Demirel,
Vergi indirim hakkınız var mı?
Velev ki %40 raporunuz ile vergi indirim hakkınız var ise 18 yıl 4080 güne tabi olursunuz.
10.10.1999+18:10.10.2017 tarihinde emekli olmaya hak kazanmışsınız.

Merhaba Cevap İçin Teşekkür Ederim %40 Skolyoz Ortopedik Surekli Raporum Var Vergi İndirimine Gitmedim Onumuzdeki Ay Gitmeyi Düşünüyorum Onuda Aldıktan Sonra Emekliyim Sanırım Sizin Deyiminiz ile 5660 Prim Gunum Mevcut. Tesekkur Ederim İlgi Alakanıza

Serkan Demirel,
5510 sayılı yasadan önce işe girişiniz olduğundan dolayı vergi indirim hakkı almada emekli olamazsınız.

ilker Bey Peki Vergi İndirimine Basvursam Ve Alsam Olurum Dimi Herhangi Bir Hak Kaybı Olmaz Dimi? %40 Ortapedik Ve 2008 Sonrası Sol Kulak Komple Duymuyor Astım Hastasıyım Sorun Cıkacagını Sanmam Bilgileriniz İçin Tesekkur Ederim

Serkan Demirel...hocam var olan yüzde 40 raporunuz ankarada olduğu gibi veya üstü onaylanırsa olabilirsiniz bence de...ama unutmayın ankara nın düşürme olasılığı var ve sizinki de tehlikeli sınırda...kolay gelsin geçmiş olsun..

Bülent Bey Teşekkür Ederim Bilgi İçin Ben Baş vurayım Ortapedik Bir Sorun Ve Pek Cok Doktor %40 Bile Az Dedi ki 2008 Sonrası Sol Kulak Ve Astım Eklendi Bakalım Bir Basvurayım Hakkımızda Hayırlısı.. Tesekkur Ederim Tekrardan Bilgi İçin Basvuru İçin Tavsiyeniz Varmı Rapor ve Neler Goturmem Lazım Yanımda.

Serkan Demirel
Vergi indirimine mevcut %40 oranlı raporunuz ile başvurmayın, işitme kaybı ve astımın da değerlendirildiği yeni bir rapor alarak başvurun. Çünkü Maliye Merkez Sağlık Kurulu tek bir puan bile düşürse vergi indirimi talebiniz olumsuz sonuçlanır.

ufuk Bey Çok Teşekkür Ederim Dediğiniz Gibi Ozaman Raporu Yenileyip Başvurayım.. Dediğiniz Gibi Olumsuz Sonuclansa Daha Cok Ugrasmak Zorunda Kalabilirim.

Bu Arada Bu Vesile ile Bu Siteyi Kuran Ve Bu Bilgileri Bizlerle Paylaşan Herkese Teşekkür Ederim

Üst Alt