selamın aleyküm ben etimesgut zırhlı birliklerinde tank şöförü olarak acemi birliğine eğitime gittim sol kulagımda işitme kaybım vardı.Daha önce devlet hastanesine gittimde kimse Kesin sonuç vermedi. Doktor kullağında tıkanıklık var felan demişti ilaç vermişti onu kullanıyordum oyüzden askerlik muhanesinde söyleme gereyi duymadım askere gittimde zırhlı birliklerinde söyledim revire cıktım ordan hastaneye 1- h90. 4 sensorinöral işitme kaybı , tek taraflı olup diğer kulakta işitme azalmamış ( SOL TOTAL İŞİTME KAYBI ) diye rapor verdiler heyetten [19/b/3] barışta askerliğe elverişli değildir seferde görev yapar yazısıyla doğru evime gönderdiler .Ve piskolajik olarak bütün dünyam başıma yıkıldı 20 günlük askerlik yaptım bazı duyumlara göre bu durumlarda para ödüyorlarmış acaba ben hangi haklardan faydalana bilirim bana şubene başvur tazminat öderler felan dediler bu doğrumu yada bazı arkadaşlar çürük alanlar belli miktarda tazminat aldıklarını söylediler birisi yardımcı olabilirmi kafam karıştı.