Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 ay önce işitme cihazı aldım. SGK halen ödemesini yapmadı..?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
258
2 ay oldu cihazimi alali
cihaz aldigim yerde dedilerki bir ay sonra ziraat bankasina hesbiniza para yatar hala yatmamis
sizler ne kafdar zamanda aldiniz
ustune ekleyip yeni bir cihaz almayi dusunuyorum

Ziraat bankasında hesabınıza değil de, TC kimlik numaranıza yatmış olmasın?

Sgk ya gidip bir sorun. Evraklarla ilgili bir sıkıntı çıkmışsa ödemeyi askıya almış olabilirler. Benim başıma gelmişti 2006 da. Ya da ödemelerle veya bankayla ilgili bir sıkıntı çıkmıştır.

kimlikle soruyorum bankadan bulent bey:)

vahh iste bu sgk e gidip sormak duymayan kulakla o kalabalikta is gorebilsem bari deniyim bakalim camlica:(
hangi servise gidiyim ordada nufus numarasimi isterler malum cihazla gecinemiyoruz hicbisey anlamiyorum nerdeyse:(

Bankaya sorma... Ziraat bankası kartın varsa, Diğer ödemeler menüsünden kontrol edebilirsin sanırım. Bana 2 ayd abir sonda ödemesi yatar ve ben oradan kontrol ederim. Belki aynı olabilir diye dedim...

alabildiniz mi? benimde 2 ay oldu, 1 ay sonra yatar dediler, mail hesabınıza mail gelecektir, dediler, yine yok yine yok 3000 tl verdik ne kadarını veriyor acaba bilgi verirmisin.

Üst Alt