Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 ay önce sağ diz altı ampute oldu. Hangi protezi kullanmalıyım?

not_impossible

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam

ben 2 ay önce ameliyat oldum sağ diz altı amputasyon yapıldı. şu an geçici protez kullanıyorum. Kalıcı protez için protez kullanıcılarının fikirlerini ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum .
Yardımcı olursanız sevinirim

geçmiş olsun ...aktif bir yaşamınız var ise.. ottobock harmony sistem silikon laynır ve karbon ayak kullanmanız hareket kabılıyetınızı çok fazla sınırlamaz

cevabınız için teşekkür ederim vedat bey ben 33 yaşındayım ve sportif bir vucuda sahibim harmony protez tavsiye ediyolar ancak bu protez kullanıcısı varsa onlardan fikirlerini söylemelerini rica ediyorum

şu an dizaltında harmony sistem sektörün son noktası yaş ve kilonuz sportif oluşunuz hareket kabiliyetiniz için gerekli bence .. sadece biraz pahalı diye biliyorum ayakta ise karbon ayak tercih edin ..siz yinede araştırmalarınızı yapın tabiki ..

zor bey kardeşim sen geçenlerde kendi protezi nhakkında bilgi toplarken bügün bakıyorum da bilgi vermeye başlamışsın. tebrik etmek lazım seni .bakın tekrar rica ediyorum bu bakkaldan ekmek almaya benzemez öyle vay efendim sonteknoloi bilmem ne diye bişey yok.şuan için harmoni son teknoloji diğil onu belirmek isterim ilk önce. harmoni kullananların hepsi de iyi diye de birşey yok kötü diyede bununla ilgili sıkıntıları olanda var olamyanda ... bakın bu durumlarda protez i kime yaptırcak iseniz güdüğünüzü ampüte nedenizi herşeyinizi değerlendirilsin ona göre karar verilsin.başkasına iyi gelen size iyi gelmeye bilir. her hasta farklı bir araştırma farklı bir çalışmadır buna dikkat edellim lütfen.

zor bey arkadaşım sanada şunu soruyum vatandaşın dolaşım problemi varsa ne olcak ?

Merhaba NOT-İMPOSSİBLE önce geçmiş olsun ,bu konu kişiye özel malzemedir ve sistemle alakalıdır evet harmony yeni bir sistemdir kullanıpta memnun olanlarda az değildir ,ancak fiatı yüksek diye her uygulanan kişiye % 100 randıman verecek diye bir garantisi hiç bir zaman yoktur.Burada zor-bey-40 size muhakkak iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışıyordur ,ancak Mevlana beyin dediklerinin tamamına katılıyorum yansız ve doğruları aktarmaya çalışmış 'bir gerçek varki parçaları pahalı veya ucuz olsun her proteze başlama işi ayrı bir çalışmadır ve kişiye özeldir .

Üst Alt