Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 aylık askerim. Psikolojik olarak çok zorlanıyorum. Ne yapabilirim?

Bunalım ömer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Cümleten selamün aleyküm

2 aylık askerken birden bunalımlar sıkıntılar yalvardım yakardım babaannem hastaneye kaldîrılmıştı 10 gun izin alıp ankaraya gittim merkez komutanlîğına gidip gataya sevk aldım annemle birlikte gidip durumu anlattım 10 gün istiraat verdi ilaçla birlikte faydası olmadı gene kafayı yiyodum
4 gun gecti tekrar sevk alip gittim tekrar kıta kanaat raporu sıralı sicil amirleri tarafından imzalanmış fotografli onayli sevk istedi ilaçları degistirip 10gün daha verdi hastaneye yatırcaktı annem iyice bunalır yanimozda dursun diye yatırtmadı
komutanı arayıp bunları istiyolar fakslamanız lazım dedim tamam dedi sonra arayıp buraya gelmen lazim dedi gittik istanbula evraklar yetismedi virt zirt diyerek 3 gun orda kafayi yiyerek durmak zorunda kaldim pazartesi evraklarımla hastaneye gittigimde kasimpasadaki doktor olaylardan dolayı hiç bişeyin yok dedi ilgilenmedi annemin lafına bile inanmadı 10 gün koğuş ıstihraat verdi yalvardım dilenme bana dedi bida buraya gelmeyeceksin dedi
o kadar sıkıntıdayım ki pembe teskere almayı bile düşünüyorum yalvarırım yardımcı olun napabilirim hocaya bile gittim okuttum düzelemiyorum gitmek istemiyorum ALLAH RIZASI İÇİN HİÇ BİŞEY UMRUMDA DEĞİL DURUMUM ÇOK CİDDİ YARDIM EDİN

Son düzenleme:
Bunalım ömer

Ömer, birliğine dönüp idare etmeye çalışmalısın. Eğer bunalmaya devam edersen orada yeniden hastaneye sevk alır, istirahat talep edersin.

Ve unutma, sakin olmalısın ki işler yoluna girsin. Aksi halde kendine eziyet etmiş olursun kardeşim

Abim Benim Canını Yerim Senin Ah Bi Gidebilsem Ah Bi Kafamı Rahat Ettirebilsem Böyle Olacağımı Hiç Beklemiyodum

Tek Pembe Tezkereyede Razıyım ALLAH razı olsun Anam Babam Bile Oğlum Alnınamı Yazılcak Tek Bi an Önce Kurtul O Bi kenarda Dursun Tek Sen İyi Ol Gerisi Boş Diyolar Şimdi Komutanları Arasam Ben Derdimi Anlatamadım Böyleyim Ben Ailem Bilgisayarda Fotoğraflarımı Yakalamış Psikolejim Bu Yüzden Alt Üst Oldu Yapamıyorum Gelmek İstemiyorum Desem Bana Tepkileri Ne olur Yardımcı Ol Abi Kimseye Zarar Vermek İstemiyorum

Bunalım ömer

Eğer eşcinsellik söz konusuysa ve bundan dolayı muafiyet almak istiyorsan, birliğine gidip sonra yeniden hastaneye sevk almalısın. Bu konuda zorluk çıkartmazlar diye düşünüyorum

Abi Korkuyorum Beni Orda Bırakırlar Onuda Vermezler iyice kafayı yerim diye orda yapıyomuş gibi Gösterince Direk Vermiyolarmı Teskereyi Napabilirim Hastaneye falan gitmek istemiyorum bu olaylardan dolayı Hiç biri İlgilenmiyo Bundanda Vermezlerse Orda Herkese Rezil Olurum Alay Ederler Napabilirim Bana Bi Akıl Ver Dayanamıyorum

Bülent abi tekrar birliğime geldim rdmye çıktım gene rdm barışta askerlige el verişli değildir savaşta elverişlidir yazmış doktora bir faydası olurmu yardım dün gittim kasımpaşaya doktor olmadığı için haydarpaşa gataya sevk etti pazartesi veya salı gitcem yardımcı olun duramıyorum

Abi meraba ben 1 ay hava değişimialdım 2 ayda 10ar gün istihraat dün doktora gittim çok bunalıyorum hastanede 3 gün tedavi gördüm 2 ay firardım gidemedim tekrar teslim oldum ve dün hastaneye gittim ok meydanına doktora pazartesi heyete gelceksin dedi sonucum ne olur duramıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt