Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 aylik engelli annesiyim, alismaya calisiyorumm :(((

aymeay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Çok üzülüyorum. Gözlerinin içine bakipta hiçbirşeyyapamamk çok zor,......

Konusamiyor yuruyemiyor 2 ay öncesine kadar sağlikli bi çocuktu elektrik carpti kalbi durdu beyin hasari oluştu .. SŞimdi karsimda uyuyor...

Allah sabır versin.Zamanla uyum sağlayacaksınızdır.

Çok geçmiş olsun. Umarım çocuğunuz eski sağlığına kavuşur bir an evvel. Bir insanın hayattaki en zor imtihanı çocuğuyla olan olsa gerek. Ama inancınızı ve umudunuz asla yitirmeyin. Allah'tan ümit kesilmez.

Amin çok saolunn allah büyük elbet yardim edicek dediğimiz gibi

Ona baktığınız için kim bilir Allah katında ne kadar çok sevap kazanıyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.

onlar sizin canınızdan parça ümidinizi kesmeyin elinizden geldiği kadar iyi bakın sevin Allah yardımcınız olsun

[FONT=arial]Bir an önce sağIığına kavuşur diIeğiyIe.[/FONT]

Rabbim size sabir evladiniza şifa versin inşallah. ..

her zaman her halimize şükretmemiz lazım. zamana ihtiyacınız var. ALLAH sabır versin. bebeğinize en güzel şekilde bakın. SİZ BİR ANNESİNİZ..mutluluk en kısa zaman da ailenizin olsun.

Çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.
Yıpratmayın kendinizi,güçlü olun, onun en çok size ihtiyacı var.
Umarım yakın zamanda eski haline döner.

Yavrunuza iyi bakin.ne desem bos.Allah YARDIMCINIZ olsun...

Allah sabır versin. Allah yardımcınız olsun. Herkesin bir imtihanı var bu dünyada kimi sağlığıyla kimi zenginlikle kimi fakirlikle. Sabretmemiz lazım evladınız yinede şanslı annesi var sizde karşısında üzgün durursanız üzülür eger güçlü olursanız oda zamanla alışır ve ayakta kalmaya çalışır.

allah sabır ve şifa versin sabredin inşaallah imtahanı kazanacaksınız ("Ey iman edenler! Başınıza gelecek her şeye sabretmekle ve namaz kılmakla Allah'tan yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir)

Allahtan ümit kesilmez dua edin. ALLAH şifa versin

Öncelikle geçmiş olsun diyorum maalesef hayatın içerisinde Mutluluklar da var acilarda bu var oluşumunu getirdikleridir.bir kere kesinlikle kaderci olmamalisiniz.bundan sonra sizin göreviniz yavru uzun hayata yetiştirmek,tüm imkanlarinizi kullanarak onu hayatın içerisinde yerini almasıni sağlamanın dir. Henüz çok küçük bilinçli ebeveyner olursaniz inanin çocuğunuz büyük ölçüde iyileşir. Sabır ve büyük bir güçle herzaman yavrunuzun yanında olun..

Ben ve annem o annenin derdini çok iyi anlıyoruz, ben 7 yaşındayken sokaktakta yürürken yerdeki elektrik direğinin teline basarak sakat kaldım aslında hayatımı kardeşime borçluyum çünkü o beni tutunca bendeki akım ona geçti ve 5 yaşında hayata gözlerini yumdu bende çok ağır yaralı olarak 2,5 ay sonra hastanede gözlerimi açtım vücudumun yarısı yanmıştı o yüzden annem çok yıprandı hem kardeşimin ölümüne hem de benim sakat kalmama evet bir annenin evladının acısına katlanması çok zor ama Allahın emrine razıyız hepimize Allah sabır versin...

Bu annemizin yazısını okuyunca o kabus dolu günler birden gözümün önüne geldi gerçekten çok zor bir durum...

Rabbimiz Bakara 153. ayette buyurur ki: [SIZE=2]Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.

Allah şifa versin, bu hayat baki değil elbet geçer gider...[/SIZE]

Üst Alt