Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. bir aracı ÖTV ödeyip satın alabilir, özel donanımla kullanabilir miyim?

Konular
47
Reaksiyonlar
61
Merhaba arkadaşlar.

Benim şu anda kendi üstüme tertibatlı, ötv indirimli bir aracım var. bu aracımı satmadan yine kendi üstüme ötv'sini ödeyip yeni araç alabilir miyim? Yeni aldığım aracıma tertibat taktırıp yine kendim kullanabilir miyim?

2.aracini alabilirsin problem yok tertibat olayida ayni ikinci el alacak isen maliyeye gideceksin ayni islemler tse falan yani araci engelliye cevirmek icin engelli ehliyetin olduğu icin mecbur tertibat koşulun var onun icin 2.aracinida engelli yapip binmen gerekiyor ama mtv olarak engellide olsan 1 hakkin var diye biliyorum 2.aracina mtv ödemek zorundasın hocam

Aracı alabilirsin sorun yok sorun ehliyetiniz engelli tertibatlı araç kullanmanız gerektiğinizden kazaya karıştığınızda suçlu trafik çevirmesinde normal araç gözüktüğü için ceza yersiniz

@bilgeadam,

bilginizde yanlışlık olduğunu düşünüyorum. bir engelliye ötv'sini ödediği halde birden fazla aracı neden kısıtlasınlar ki? mantıklı gelmedi. ayrıca araç normal araç görünmeyecek. yine ruhsatta engelli aracı olarak görünecek. çünkü tertibat takılacak

Değerli arkadaşlar bugün maliyeye gittim otv servisine benim dediğim gibi 15 ocaktan once olsa kesinlikle siz harici kimse suremezdi 15 ocakta güncelleme geldi siz harici 2 kisi surebilir ayni il ikameti ile dedi sadece esimi eklettim bin lira gibi bir tutar cikti benden ama herseye değdi kafam cok rahatladı emineyin sistemine düştü surebiliyormus teyit ettirdik

Üst Alt