Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2.ci El Otomatik Vites Araba Almak İstiyorum..?

gizemnur

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İlk kez araba aldığım için acemiliğimi atmak üzere bir araba almak istiyorum ilk arabam olduğundan çizikleri olabilir dönüşlerde park ederken bi yerlere çarpabilirim o yüzden lükse kaçmadan acemiliğimi üzerimden atmak için 15-17 milyarı aşmayacak şekilde araba istiyorum öğrenciyim evden okula okuldan eve ayağımı yerden kesicek herhangi bir araba önerirseniz sevinirim ve dizel olursa çook makbule geçer yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Engellimisiniz ? Eğer öyle ise neden ÖTV indiriminden yararlanıp 0 km. araba almayı düşünmüyorsunuz ?

Evet % 45 engelim var şimdilik 0 istemiyorum belli bir süre 2.ci elle idare etmek istiyorum :)

Nacizane fikrimi yine tekrarlıyorum.O kadar parayı 2. el bir arabaya vereceğine 0 araba almak daha cazip.Ama takdir senindir.Araştırmadan araba almak mantık işi değildir.Renaultlarda ÖTV indiriminden sonra araçlar cazip bir hale gelebiliyor.2. el araçlar sıkıntı yapabilir.

Aslına bakarsanız çok mantıklı bende arabadan anlayan biri değilim açıkcası hangisi daha indirimli olur uygundur nerden nasıl alabilirim bilmiyorum Renaultlarda kendime göre birşey bulabilirmiyim bilmiyorum kafam çok karışık

Anlayan biri yokmu ? Galerilere gidin bence onlar size yardımcı olurlar

Babam var onla gidicez artık galerilere teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Selam gizemnur arkadaşım, Kadir "Kral" arkadaşım haklı bence de sıfır araç alın derim sizlere. Acemiliğimi bu ikinci el araçta atayım diyorsunuz ama, buna gerek yok. Sıfır araçta da bunu yaparsın, biraz fazla dikkat edersin o kadar.
Bende sıfır araç alma arifesindeyim hatta siparişini verdim, ve hiç direksiyon eğitimim olmadığı halde, sıfırda karar kıldım. Hayırlısı olur inşallah.

Rica ederim şimdiden hayırlı olsun ;)

Teşekkür ederim Kadir arkadaşım, Allah her kese güzel bir araba almayı nasip ettsin.
Not: senin her halde İst.sakatlar derneğinden tanıyorum gibi, yani eyer İstanbul'daysan

Evet İstanbuldayım ve tanıdığın kişi olma ihtimalim %100.Senin adın nedir ?

Benim ismim Mustafa, genelde spor kulübüne takılıyorum, ve kendimi sana tanıtayım, Hüsamettin, İsa ve Necati bu arkadaşlarlarla birlikte takılıyorum, ortopedik "koltuk değneği kullanıyorum" engelliyim. Yani seninle tanışıyoruz.

Profil bilgilerimde msn ve face adresim var eklersen görüşebiliriz Mustafa

KRAL;

araç almak için gerekli özür oranına % 90 değil mi % 45 oranla araç alındığını sizden duydum yanılıyormuyum

büyük demezsen 1998 model Volvo V70'imi verebilirim sana.. engelli tertibatı var ama ruhsata ve plakaya işli değil.. muayenesi var.. prins marka sıralı LPGsi var ruhsata işli.. deri döşeme.. klima.. ısıtmalı koltuklar.. elk camlar vs vs.. full bir araba.. lastikleri yeni.. düşünürsen özelden msj yaz..
90ovh1.jpg

istersen birde gene tertibatlı ve engelli plakalı-ruhsata işli ama gümrükten çekileli 12 yıl olmuş, normal şahsa satılabilir durumda dizel mercedes var.. 190 kasa dizel 2.5 boyut olarak daha ufak..
2ep5au8.jpg

Nova arabaların çok güzel güle güle kullanmak nasib etsin Allah fakat onlar bana göre çok büyük :)
Teşekkür ederim yinede :)

Sevenler1981;
%90 ise engelin senin üzerine annen yada baban arabayı alabiliyolar %45 ise kendine üstüne araç alabiliyorsun.

Sıfır araç al sen bence 2. el alma :D Bir sürü masrafı olur sonra bir de şansın yoksa servisten çıkamazsın.Tabi herşey bütçeyle alakalıdır ama 2. el düşünme.

bütcen varsa sıfır al kaskon olur vurdukça yaptırırsın :D onun dışında 10 milyarlık araba al haklısın isder isdemez ciziyosun vuruyorsun dokunmaz ikinci el çizilirse sıfır insan kendini kötü hissdiyor arabanın orjinalliği gidiyor :)

s.a

2005 model hyundai accent admira otomatik vitesli engelli tertibatı olan henüz 67.000 km de düzenli servis bakımı yaptırılan ankara plakalı aracım satılıktır.sadece sol arka çamurlukta ufak boya vardır.aracımın fiyatı 17.000 tl almak isteyenler cep tel : 0507 300 91 21

Kral ; doğru söylüyorsun 2.ci el araba almaktan vazgeçtim bu saatten sonra :D

Tolga06; Sende haklısın ikinci el olunca o kadar insanın içi acımaz ama kaskolu olursa soru kalmaz :D

gizemnur;
Aklın yolu birdir... Gizem :)

Bende %50 engelli H ehliyeti olan biriyim, ilk aracımı alırken sizin gibi acemilik çekerim pahalı bişeye gerek yok dedim ama ötv indiriminden faydalandıgım için Peugeot 3008 de karar kıldım ve aldım sıfır olarak. Hamd olsun 2 yıldır herhangi bir kazaya maruz kalmadım, darısı başınıza.

toyota yarisler çok az yakıtlıdr bende ondan alacagım iyice araştırdım tavsiye ederim kardeşim yücel karaduman 5306959919

Selam arkadaşlar 2 el mercedes veya bmw arac almak istiyorum wolvoda olabilir %97 raporum var engelli ozel tertibatli arac kullanabilir ve ehliyetimide aldim eyer aranizda satmayi dusunen varsa bu nodan bana ulasabilir samsun merkezde ikamet etmekteyim 538 580 99 79

Üst Alt