Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. defa hava değişimi verilirse askerliğim uzar mı?

salihyaldiz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar 1995/2 askerim 2015 eylul de 1 ay anksitiye 1 ay hava degisimi aldim ve suan dizimde odem var fiziktedavi gordum ama ise yaramadi doktor amelyat olmalisin dedi artik yurumekte bile zorlaniyorum lavabo bile izdirap oluyor comelemiorum hatta uygun adim bile gidemiorum nobet spor vs muafiyetm var ama yinede cok zorlaniorum amelyat olursam havadegisimi veriliyor mecbur olmam gerekior hava degisimi sureside 1 ay askerligim uzamadan nasil amelyat olabilirim. Yardim edin lutfen

ben 2013 yılında askerken ameliyat olmuştum. bulunduğum ilin askeri hastanesinde kalp ve damar cerrahisi bulunmadığı için eğitim araştırma hastanesinde 8 gün yattım. yattığım süre askerlikten sayıldı. eğer doktorla konuşursan bunun için tamamen iyi olana kadar hastanede tutabilirse seni hava değişimine gerek kalmadan askerlğin uzamandan ameliyatını olabilirsin. benim dönemimde bu şekildeydi. şuan değiştimi inan bilmiyorum bir araştır sor derim ben.

Konunun bu site ile alakasını anlayamadım ama bence en doğru cevabı askerlik şubesi verir diye düşünüyorum.

2014 yılında çıkan kanunla 12 ay askerlik yapan kişilerde istirahat ve hava değişim süreleri 90 günden 30 güne,kısa dönem olanların ise 45 günden15 güne indirildi.

Üst Alt