Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 defadır hava değişimi alıyorum kıta anket formunda askerlik yapamaz yazıyor ne olur

Goyan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba abi

ben acemi birliginde daha 4 gun olmadan psikyatriye sevkim oldu ve 30 gun hava degisimi aldim hava degisimi bitti ve birlige teslim oldum hastaneye yine sevk aldim fakat doktor ilgilenmedi usta birligine gittiğimde tekrar sevk oldum ve bu seferde hava degisimi aldim yani 2 defa aldim 30 ,30 memlekette tekrar gittim ve doktor 2 defa hava degisimi alanı heyete cikariyoz dedi bana

kıta anket formuyla en yakın hastaneye sevki uygundur yazıp yolladi su an usta birligindeyim kıta anket formumda askerlik yapamaz yazdı komutan haftaya tekrar sevkim var sizce ne olur lütfen yardımcı olun

... ilk hava değişiminde karışık anksiyete ve depresif bozukluğu ikincisinde uyum bozukluğu .

2 defadır hava degisimi alıyorum kıta anket formunda askerlik yapamaz yazıyor ne olur

Büyük ihtimal olursun bence.

2 defadır hava degisimi alıyorum kıta anket formunda askerlik yapamaz yazıyor ne olur

Merhaba abi ben Acemi birliginde daha 4 , günde hastaneye sevkim oldu karışık anksiyete ve depresif bozukluğu tanısıyla 1 ay hava degisimi aldim teslim oldum acemi birliginde hastaneye tekrar gittim doktor ilgilenmedi usta birligine gittigimde tekrar sevk oldum bu seferde uyum bozukluğu tanısıyla 1 ay daha hava degisimi aldim şimdi usta birligindeyim kıta anket formuyla en yakin hastaneye sevki uygundur yazdı memleketteki doktor su an komutanlar kıta anket formumda askerlik yapamaz yazdı abi haftaya hastaneye sevkim var muaf olabilirmiyim ???

Üst Alt