Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2.derece vergi indirim hakkım, 7169 günüm var. Ne zaman emekli olurum?

YAPINCAK

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim % 63 raporum var 7169 ssk primim günüm var.2.derece vergi indirimim onaylandı emeklilik için başvurdum emekli olabilirmiyim proplem çıkarmı.birde ben yaşlılk maaşıylamı yoksa malulen mi emekli olacam yardımcı olabilirmisiniz

Şu tablodan faydalanarak emeklilik tarihinizi hesaplaya bilirsiniz.

2008_oncesi.PNG

bu tabloya göre emekli olmamda herhangi bir engel yok gibi işe giriş tarihim 01.01.1991 tabloya göre 15 yıl 3600prim gününden emekli olabiliyorum doğrumudur OFFİCER

kkelebekk bir şey daha öğrenebilirmiyim ben %63 oranla yaşlılık maaşına mı bağlanacağım yoksa malulenmi yardımcı olursan sevinirim

Yaşlılık aylığı, erken emeklilik yani, malulen değil yukarıdaki tabloya göre....

oturan boğa size bir sorum olacak ben 21/11/2013 tarihinde rapor fotokopisiyle ve işten çıkış evrakımla ssk ya emeklilk dilekçemi verdim ama bana tahsis numarası vermediler. biz maliyeden dosyanı isteyeceğiz dediler bir proplem olmaz değilmi

Tahsis talep tarihinin belirlemsi için bir numara veriş olmaları lazım aslında. Bence gidip bir daha sorun derim. Büyük olasılıkla belirlenmiştir tahsis numarası ama memur üşenmiştir bıp da söylemeye

emekli başvurusu

arkadaşlar 21/11/2013 tarihinde vergi indirim raporumla ssk ya emeklilik başvurursu yaptım defterdarlığa yazı yazıp dosyamı isteyeceklerini söylediler.ssk dan yazıyı (cuma günü) 15 günde zorla postaya verilmiş bu gün defterdarlığa yazı geldimi diye sordum yazının en erken haftaya çarşamba günü ellerine ulaşabileceğini söylediler bu nasıl olur anayamadım il içerisinde ssk ile defterdarlığın mesafesi 600 metre anlaşılır gibi değil bu arada postanede arakadaşım var o araştırdı yazı ellerine geçmiş.ben nasıl hızlandırırım bilemiyorum başına böyle bir şey gelen varsa bir yol göstersin lütfen

Kurumların belirli günlerde postaya evrakları verirler süre ondan uzuyor..

emekli maaşı

slm arkadaşlar ben c vergi indirirmi raporumla 7180 prim günüyle emekli oldum maaşım 775 tl ek ödeme olarak 36 tl bağlandı birikmiş prim tl. olarak 96.000 tl bana maaşımı az bağlandı gibi geliyor. bana yardımcı olabilirmisiniz.

YAPINCAK;

prımınız en son kaçtan odendi veya 1999 oncesı toplam kazancınız,2000ve 2008 arası toplam kzancınız,2008den sonrakı toplam kazancınız nezaman emeklı olduğunuz toplam kzancınız nekadardı

hocam asgari ücret zaten 850 mi ne hani aylık 2500 alıyordum bana 700 küsür bağlandı deseniz anlarım. bildiğim işçi emekli maaşı yüksek. anneme bağkurdan 680 lira maaş bağlandı varın siz düşünün :D

SSK işçi olarak asgari ücretten yatıyorsa sıkıntı var.2000 de başlayıp asgari ücret ile emekli olan biri 15 sene 3600 den emekli olursa 650 TL maaş alıyor. Maaş hesaplama yüzdesi çok düşük. Acilen düzeltilmezse, bundan 15 sene sonra bugünleri anarak, 2000 de yapılan uygulamaya ve 2008 de canı çıkan emekli maaş hesap oranı için bol bol anacağız.

Üst Alt