Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. derece vergi indirimini yükseltmek için yeni rapor..?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar,

2012 yılında aldığım vergi indirimi raporum ankara maliye tarafından %60 olarak onaylandı,

sorunum şu her iki bacak ileri derecede polio sekeli yürüme uzun yürüme cihazları ve kanedyenle mümkün, ayrıyeten kemik erimesi de mevcut

bu durumda tablo 3.4 göre oranım kaç olmalı tekrardan girip oranı yükseltebilir miyim.

not: midemde 6cm haiti hernisi var buda değerlendiriliyormu, endeskopi sonuçlarım var elimde

şimdiden çok teşekkür ederim.

Memlekette engelliler cogalinca ortapedik engelliler saglam oldu :) vermeyi birak dusurmezlerse iyi

baran sertaç

2. derece sakatlık indirimi varken daha fazlasını zorlamaya değmez bence de.

Tablo_3.4.png

yeniden vergi indirimi için rapor almak

merhaba arkadaşlar;

ben her iki bacakta ileri derecede polio sekeliyim yürüme uzun yürüme cihazı ve kanedyenle mümkün, şuanki vergi idirimim %60
bunlara ek olarak hiatal hernia mevcut 15 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum ama önceki raporlarımda midemden hiç bahsetmedim,
en son böbrek muayanemde skolyoz başlangıcı mevcut dedi doktor,

bunlarda eklenirse %80 yakalma şansım varmı?? herkese çok teşekkür ederim

baran sertaç öncelikle geçmiş olsun daha önce %60raporunuz mevcut %80 alabilmeniz için belirtmiş oldugunuz rahazsızlığınızdan en az %50almanız gerek tedavi oldugunuz doktora bir danışın isterseniz

merhaba bence hiç kurcalamayın benimde görme kaybım ilerledi ve işitme kaybımda var %74 raporum var.bende yükseltmek istedim. drlar bu oranın düşer dediler. hiç uğraşmayın vergi indirim belgen var ise dediler.

Üst Alt