Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. dereceden vergi indirimini 1. derece olarak değiştirmek için ne yapmalıyım?

HALİLCE

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR ARKADAŞLAR VE BÜLEN BEY İLGİNİZE

iş yeri tarafından sevk edildigim haydarpaşa numune egitim ve araştırma hastanesinden aldıgım sakatlık indirimi %60 dır. 30/12/2002 rapor tarihi süreklidir ve rapor kullanım amacında ise 193 gelir vergisi yazıyor. rapor iş yerine istanbul valiliği il defterdarlıgı vasıtasız vergiler gelir müd. geldi. raporun aslı bende.
14 yıl çalıştıgım bu iş yerinden kriz nedeniyle çıkarıldım ve rahatsızlıgım ortapetik rahatsızlıgın ilerledi yürümem zorlaştı kilo aldım ve düşmeler sonucu saglam kollarımda da emar çektirdim iki kolumda da kas yırtılma ve ezilmesi vardır.

şimdi çalışmıyorum ve raporumu yükseltmek istiyorum. %60 orana göre 2 yıl 4 ay daha ssk lı çalışmam gerekiyor ve bende raporumu %80 gibi alabilirsem 15 yıl üzerinden emekli olmak isterim. buna göre 1 yıl daha çalışırım diyorum

ssk sordum raporumu yükseltmek istiyorum dedim, iş yerin den yazı alman gerek dediler. fakat ben şimdi çalışmıyorum ki.
bir de ssk yazısız gidersen rapor alırsım ama vergi indirimi olmaz diyor
anlamadım bu işi raporun aslını aynı hastanaye götürsem yenisi için vergi ind.le ilgili olmaz mı? veya emekli olmamı kısaltmak için ne yapmam lazım

ilginize teşekür ederim şimdiden

Halil kardeş Vergi ind. hakkın var bence oranlar çok düştü bence hiç dallanıp budaklandırma belki %60 aşağısında bir rapor alacaksın..
İllaki rapor oranı yükseltip emekli olmak istiyorum dersen bence ilk olarak bireysel olarak bir rapor al bakalım istedigin gibi olacak mı?

çalışamıycak durumdaysan bir işyerinde çalşıyor gözküp işyeri sevkiyle gitmen lazım..vergi indirimi başvurmak için bu şart.

Her şeyden önce işgücü kaybı cetveli'ne göre %80 ve üzeri rapor alabileceğinden emin misin?

Üst Alt