Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el 17-18 bin TL civarında bir araç önerebilir misiniz?

sabri57

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2.el araç almayı düşünüyorum çünkü sıfır araç alacak durumum yok 2.el bile
biraz kredi çekecegim opel vectra otomatik vites 97-2000 model arası düşünüyorum 17-18 bin TL arasında sizlerinde düşünceleri almak istedim opel dışında hangisi sizce teşekkürler.

BEN yaklaşık 2 YIL ÖNCE AYNI MANTIKLA BİR ALDIM. çok memnunum tek eksiğim var o da arabamın station olmaması. bundan sonraki arabam aynı özelliklerde sw olacak. otomatik vites alacağın için seçeneğin fazla yok. olsa da bildik bakımlı olması lazım. çünkü bir otomatik vites arızası avrupa bir arabada 3 - 5 bini bulabilir. varsın fazla yaksın ama bildik ve bakımlı olsun bence.

katılıyorum tayyip kardeşim sende mi vectra aldın bakımlı olması önemli km acısından
ne diyorsun önmli ama kac mesela

benim arabam mazda 98 model ilk sahibinden bildiğim bir araba. eski arabalarda km önemli tabi ama motoru ve otomatik olduğu için şanzıman tamiri olmuş mu olmuşsa şuan durumu nasıl. benimki yeniden motor ve şanzıman tamiri oldu ben öyle aldım :). arabam mazda xedos 9. efsanedir. anlatılmaz yaşanır. yok yok.

Üst Alt