Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2.el aktif tekerlekli sandalye almak istiyorum..?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar,ben şu an kullandığım manuel sandalye artık işime yaramadığı için aktif sandalye almak istiyorum ancak aktif sandalyenin fiyatları biliyorsunuz ki çok yüksek.bu yüzden ben de 2.el almayı düşünüyorum aktif sandalyesini satmayı düşünen veya ikinci el sandalyeyi nereden bulabileceğimi bilen biri var ise yardımcı olur ise çok sevinirim

Medusanınkutusu

Ne kadar bütçe ayırabileceksin Öykü? Bazen karşıma çıkıyor bu tür fırsatları aklımda olsun...

Bir de boyun, kilon kaç? Basen/kalça genişliğin kaç cm? Hareket yetin ne düzeyde?

Boyum 155 kilom 75 tam olculerimi bilmiyorum şuan, gövde kontrolumde bir problem yok ama ellerimi çok düzgün kullanamıyorum OturanBoğa

aktif sandalye konusu olmuş ben gec gormüşüm denemeden almayınız .

Merhaba
İsmim Pelin. Ben günlük hayatımda akülü sandalye kullanıyordum ben de aktif sandalye almak istiyorum. Fakat iyi kalitede en düşük 2500 euro olarak söylediler. 2. El de ottobock 8000 sopur 9000 dediler. Ben de kullanabilir miyim bilmiyorum. Tavsiyeleriniz varsa almak isterim.Teşekkür ederim.

Hayirli günler ,
2 el sandalya bende temiz bir sopur helium var 38 cm genisliginde 4800 tl ye vere bilirim,
Yeni fiyati 3000 Euro,
ama Yukardaki arakadasin yazdi gibi , denemeden kesinlikle sandalya almayin.
Ben kayseri deyim

selamlar benimde elimde de satılık meyra aktif sandalye var. Almanya'dan getirildi. Fiyat olarak 12500 TL diyorum. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirler.

2. el Aktif tekerlekli sandalye satan var mı?

Aktif tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var satan varsa iletişime geçebilir mi

Aldiniz mi sandalya elim sopur Helium var 5500 tl ye 38 cm genisligi

Merhaba Ottobock aktif tkerlekli sandalyemiz var , annemizindi, çok az kullandı, eğer halen arıyorsanız istanbul'dayız oturma ve sırt minderi ile vereceğiz. Henüz fiyat araştırıyorum , yarı fiyatına vereceğiz.

tülay.türkan

Marka ottobock demişsiniz, modeli ölçüleri ve fiyatını da paylaşabilir misiniz? Resim yüklerseniz çok daha iyi olur.

Ottobock avangart mevcut. 38 cm oturma genişliğine sahip. Ilgilenenler özelden numaralarınızı veya mail adreslerinizi yazarsanız fotoğraf ve video gönderirim. Fiyatını beğenirseniz konuşuruz

Bende meyra aktif var verebilirim 1500 tl ye kullanmıyorum wasaptan resim vdyo atabilirim tekerleri cikiyor sırtı yatıyor spor icin aldım yaradan dolayı sporu bıraktım 05385809979 samsundayım 39 genişlik 41 uzunluk sirti t3 t4

Üst Alt