Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el araba alacam engelli raporuyla. Ne gibi indirimlerden faydalanabiliriz?

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
2. el araba alacam engelli raporuyla. Ne gibi indirimlerden faydalanabiliriz?? ötv ve mtv öder miyim ? abimin % 56 oranında engelli raporu var.

kardeşim ikinci ellerde ötv ve mtv alınmıyor ki. sadece vergisi alınıyor sizde vergisinden muaf olursunuz...

her 6 ayda bir olan vergiden bahsediyosunuz dimi. pek bilgim yok araba konusunda ?

evet kardeşim her 6 ayda bir olan vergiden bahsediyorum ama gele aklınd olsun ocakta yasa değişicek bu konuda değişiklikler olucak. nasıl olur ne olur bilemem ama şunu biliyorum plakalarda olan mavi engelli işaretleri kaldırılaçak artık o engelli işareti olmıycak. diğer değişiklerde bilgim yok. ocak ola hayır ola diyelim inşallah.

bizim adımıza olumlu bişey çıkacagını sanmıyorum 2002 yılından beri hiç bi yasa dogru işlemiyor. emeklilik yaşını(65)ölüm yaşına denk getirdiler. şimdinin gençleri uyuyor hiç bişeyin farkında degil :)

Nasıl şimdi kardeşim bende % 41 raporum var ve emekli bir özürlüyüm. Aracıma vergi ödemiyormuyum.bu konuyu aydınlatırsan sevinirim.

evet farkındayım. bir söz vardır bir kulaktan giriyor diğer kulaktan çıkıyor diye. aynı öyle bişi sağdan veriyorlar soldan alıyorlar. bu kadar aptalça bir sistemde görmedim. dünyada her sene yasa değiştiren tek ülke biziz sanırım. 100 sene sonra esnaf meşhur ocak yasası diye dükkanlar açar artık :)

TOPRAKPALA;
vergiden muaf değilsiniz vergi indirimi sağlanıyor yanlış kelime kullandıysam af ola.

Bu ülkeyi gerçekten halk adamları yönetiyor olsaydı
1-açlık sınırı 1650-asğari ücret 890 tl olmazdı
2-emekliler sürünüyor ve 2 iş yapmak zorunda kalıyor olmazdı
3-5 milyon 1999 maduruna 12 yıldır kalleşlikle çıkartılmış bir yasayla zulmediliyor olmazdı
4--ölüm yaşı 65-70 olan ülkede emeklilik yaşı 65 olmazdı
5-hem maaşından sigorta primi ödeyip hem hastaneye ve ilaca çalışanlarımız katkı payı ödemek zorunda kalmazdı
6-kendi halkına parayok deyip hakkını çalanlar suriyelilere 4 milyar dolar harcamazdı

mantıklı ama emekli yaşı 55 ocakta 50 olçak :D asgari üçret sistemi yanlış zaten birde emeklilerin maaşı. benim babam 10 yıldır emekli 10 yılda sadece 60 tl zam yaptılar. mazota ekmeğe sigara 10 yılda 500 tl zam yapıldı... o yüzden sistem yanlış.

sedatgedik;

Yargıladığımız sistemi düzeltmek için oy verdik şimdi derine ineceğim internette de fişleme çıktı sağolsunlar. kısa öz konuşayım zaten ne demek istediğimi anladınız.

Üst Alt