Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el araba alındığında ve bildirim yapıldığında evde bakım maaşı kesilir mi?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar,mahallenin guzin ablasi oldum...komsuma bu siteyi anlattim.onunda baktigi. Evde bakim parası aldigi.kayınbabası var.Araba almislar.5-6,ay önce.gidip bildirdinmi dedim.yok dedi.git söyle dedim.kuruma.gidip soylemis.buna bi kagit vermisler.durum değişikliği diye yaziyomus galiba.. aldigi araba ikinci el .model yazmış.bide evdeki herkesin imza ismini istemisler...buda yapip vermis.ama heyecan la aklina gelmemis..simdi nolur.maasimiz kesirmi diye sıkılıyor.bidaha gidip sorsami.evemi gelirler.çünkü bisey dememisler.basina gelen varmi..kendimide suçluyorum keşke hic demeseydim.bide maasi keserseler.25binlik bi arac

araç alındığı için bakım aylığı genelde kesilmiyor aracı olup maaş alan bir çok kişi var ötv siz alınmış değeride sizin yazdığınız araçtan baya yüksek miktarlarda fakat aracı geç bildirdiği için sorun olabilirmi onu söylemek zor biraz kurumdaki memura bildirmesi gerektiğini bilmediğini bir şekilde anlatır ikna ederse memurda durumu anlar kesme insiyatifi kullanmazsa sanırım bir sorun yaşamaz

bakıcının imzaladıgı belgede tüm değişiklikleri bildirecegıen daır imza atılıo ama çok kişi imzayı atıo ama kagıtta ne yazıo okumuo bile.bakıcının hanedekı kişi sayısı azalmasında artmasında gelrı değişikliğinde adres değişikliğinde bildirimde bulnması gerekıo.
burda araç kımın üzerine alınmıs o na bakarlar bide paranın mıktarıda önemlı nerden buldularda aldıalr dıye sorarlar

Sormus kredi cektik.bide bilezigim vardi demis.evet o kagidi imzaliyo okumuyoz.malesef tesadufi duymus işte.gitti haber verdi.birkacay once almisti.inşallah gec bildirdi diye maas kesilmez.birsey dememisler.alsigi tarihi sormamış.niye gec bildirdinde dememiş ama

Zamanında bildirirsen hiç bir problem olmaz dostum.

Üst Alt