Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2.el araba alırsam ne gibi işlemler yapmak zorunda kalacağım?

Konular
37
Reaksiyonlar
0
2 el bir araba alsak ne gibi işlemler yapmak zorunda kalacağız

2 el mi alsak iyi olur yoksa sıfır mı.... Tavsiyeleriniz...

Alacağınız araba ya tertibat takılacak mı...

ya bende düşünüyom 2. el bi araba alıp tertibat takarak araba sürmeyi fakat bana ne kadara patlar bilmiyom yardımcı olurmusunuz öğrenmek için alacam arabayı uçık fiyatlar sölemeseniz de ayrıca memnun olurum :)

Valla bende sıfır alacam ama ehliyette özel tertibat yazıyor heyet bana özel tertibatlı araç yazmazsa nasıl edecem bilmiyorum...

Yenı arac almak daha mantıklı ve daha uygun 18-22 bın tl arası fazla luks ıstemezsen ıkıncı el alacagın da yasına göre 10-17 ye kadar hatta gecer
ötv indirimli alacaksan özel tetıbatlı arac kullanır ibarelı devlet hastanesınden alınan rapor olması lazım eskı raporun varsa da olur noter tasıkdlı vede "h" sınıfı ehlıyetın olması gerekır sıfır aracta 200-500tl arası terıbat proje cızım vs masrafı var ıkıncı el alırsan kendıne göre tertıbat taktırıp raporunla aracı özürlü aracı olarak tescil edecen ve vergi daireisine mtv den muaf olman ıcın basvuracan en mantıklısı gucun ve evraklarun varsa sıfır arac

2006 yılında ithal edilen engelli aracını satın alabilmem için gereken işlemler..?

2006 yılında yurtdışında gelen bir otomobil var engelli araçı engeli ortopetik benimde ortopetik satın almam için ne gibi işlemler evraklar gerekli.... ( yurt dışından geldiği için yurt dışından araba alabilir diye evrak gerekliymiş nereden ve nasıl alınıyor bu 9

ben sıfır aldım tertibatlı aracsürebilir diye rapor alacaksı 36600tl aracı 23500 aldım

REKLİ;

Sanırım bayağı bir indirimli almışsınız. Pazarlık falan mı yaptınız acaba? Bilgi verebilir misiniz?

Oturan boğa abi araç yurt dışından geleli 6 yıl olacak yani türkiyede arkadaşım kullanıyor satmayı düşündü ben almayı almam durumda hangi evraklar ve işlemler gerekecek...

Araba alacaz

Slm arkadaşlar bu konuyu daha öncede sormuştum ama yardımcı olan olmadı ....sorum şu 1996 yılında yurt dışından türkiyeye gelen 2 el bir araba var şuan engelli bir arkadaşımız kullanıyor ve satmak istiyo bende almak istiyorum almak için neler gerekli ( evrak - işlem yani ) tşk.

Üst Alt