Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el araba almak ıstıyorum, en fazla 10bin TL'ye..?

Konular
35
Reaksiyonlar
4
arkadaslar 5.000 10.000 tl arası otomobıl arıom opel ford gıbı fazla yakmayan temız kazasız boyasız resım atmasını bılen varsa o da olur ızmır tercıhım pesın

10,000 tl ye temiz kazasız bir araç bulmak zor bulsanızda modeli çok düşük bir araç olacaktır ve okadar düşük modelli bir araç illaki km olarak yüksektir ve kuvvetle muhtemel muhtelif kazalar atlatmış olacaktır zira ben abim için bir aydır deli gibi araba arıyorum ve oda 10 bin tl limit verdi zorla bir mazda buldum ben bu msj ı yazarken o şimdi noterde bekliyor satış için demem oki aramak ve tetten takip etmek gerekiyor

Boyasız araba hem de fiyat düşük bir şekilde o şekilde araba bul antika statüsüne girer be kardeş ona da dünya para isterler...:)

kriterlerine tam olarak uymuyor ama o fiyata düşünürsen 1985 model 190 Dizel 2.5 var.. uzun uzun yazmıştım ama site hata verdi.. ilgilenirsen mailini yazasın detaylı yazarım resimde yollarım

reno toros ya da tofaş doğan,şahin alabilirsin ancak o paraya.onların da boyasız kazasızını bulmak neredeyse imkansızdır :D

10 bin TL bütçe ile alacağınız aracın kaportasında çizikler olup boyasız olması yerine komple boyalı olması daha makbul bir durumdur... Yeter ki şaşe bağlantılarında büyük problemler olmasın...

arkadaşlar konu basit engelli aracı satan arkadaşlardan araba almak istiyorum dahası yok param bu uygun otomatik vites arac var sa teklifiniz ithalat raporlarım hazır sadece ankaradan almam kaldı o da salı günü orda olursamm tamam tşk

Üst Alt