Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el aracı %90 özürlü raporu olan kişi adına çevirmek?!

mahmut_63

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
meraba

ben ikinciel bir araç aldım mtv. ödememek için %90 özür raporu olan abimin adına yaptırmak istedim mahkemeden daha önce vasi kararımız var fakat noter mahkemeden özürlü adına araç albilir diye tekrar bir karar almam gerektiğini söyledi
ben bugün adliye ye gittim fakat memur bana bir sürü iş çıkardı 240 tl para yatıracaksın sonra almak istediğin aracı biz gelip görecegiz fiyatını çıkaracagız ne kadarsa sen parayı bizim hesaba yatıracaksın daha sonra tescil işlemleri bitince ruhsatı getireceksin göreceğiz ve sonradan parayı aracı aldıgınız ruhsat sahibinin hesabına yatıracagız dedi.

Fakat bununla bitse iyi bir de satarken bize geleceksin aynı işlemler uygulanacak sattıgınız kişi verdiğimiz hesap numarasına parayı yatıracak işlemler bittikten sonra biz parayı hesabınıza yatıracagız ama kim bilir ne zaman alırsınız parayı belki de parça parça alırsınız dedi.

Ben sinirden çılgına döndüm benim param dedim sonuçta ya nasıl vermiyorlar dedim prosüdür böyle dedi böyle birşey var mı cidden arkadaşlar çıldıracam valla yardımcı olursanız çok sevinirim

Evet var Bülent bey ama noter aracı adına alabilmemiz için karar çıkarmam gerektiğini söyledi

Maalesef vasi varsa bu kararı şart koşuyorlar. Ve yine maalesef bu konuda hakimler akıl alamz ceberrutça bir tutum takınıyorlar! Nasıl bir yol izlenebilir aklım almıyor.

Üst Alt