Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el araçların fiyatları zamanla sizce düşer mi?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba şu an ikinci el araçlar çok pahalandi sizce bu fiyatlar kışa doğru düşer mi sizin düşünceniz nedir ?

Mevsimsel etkiden çok pandemiden dolayı yükseldi.
Bir çok otomobil fabrikası üretimi durdurunca piyasa sıfır otomobil arzı durma noktasına geldi. Bayilerde araç yok, aylarca sonraya sıra veriliyor.
Her şey normale dönüp stoklar normalleşince belki bir miktar düşebilir, ancak çok fazla bir beklentiye de girmeyin bence. Çünkü otomobil firmalarının bir çoğu sıfır araç fiyatlarına zam yaptı.

Ufukalp aslında açıkçası benim aracım var ben bu süreçte satmak istiyorum ileriki bir tarihte almak istiyorum bir miktar düşmesini bekleyebilirim aracım olmasada.olur onun için sordum ayrıca cevap için teşekkür ederim

bu ortamda hele hele açıklanan kredi oranları ile hiçbir arabanın fiyatı düşmez. tam tersi günlük olarak ya da haftalık araba fiyatları yükseliyor.

Üst Alt