Akadaşlar ben ortopedik engelli milli eğitimde çalışan bir memurum.Benim sorunum şu ki bulunduğum ilde ehliyet veren kurs olmaması.Ayrıca başka bir ile ehliyet almaya gidecek ne aracım var,ne de bir yakınım.Üstelik ehliyet veren kurs bir ile birbuçuk ay arasında derslere girmem gerektiğini söylüyorlar. Benim senelik iznim 20 gün iki yılı biriktirsem bile o kadar tutmuyor.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Çalıştığım kuruma babam götürüp getiriyordu o da ciddi bir rahatsızlık yaşıyor. Bana bir çıkar yol gösterebilecek arkadaşlar var ise teşekkür ederim.ehliyet alamıyorum aracım olmadığı için,araç alamıyorum ehliyetim olmadığı için.
benim sorum acaba raporla 2.el bir araç alıp tertibat takdırabiliyor muyuz en azından o araçla giderim ehliyet almaya...
Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Çalıştığım kuruma babam götürüp getiriyordu o da ciddi bir rahatsızlık yaşıyor. Bana bir çıkar yol gösterebilecek arkadaşlar var ise teşekkür ederim.ehliyet alamıyorum aracım olmadığı için,araç alamıyorum ehliyetim olmadığı için.
benim sorum acaba raporla 2.el bir araç alıp tertibat takdırabiliyor muyuz en azından o araçla giderim ehliyet almaya...
Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.