Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el engelli araç lifti arıyorum. Var mı satan?

ayhancakmak

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm 2 el veya çıkma vw transporter minibüse takabileceğim engelli araç lifti veya rampası arıyorum.
elinde bulunan satış yerlerini bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Not.yeni istemiyorum pahalıdır.

hepinize şimdiden teşekkürler

0541 321 10 08

slm ayhan cakmak bende trasporta cikardik lift var ankarada benim isterse telefonu veriyim 00491791182474 ulasabilirsin

araç lifti hk

slm.tanel bey mesajınızı oudum.sızın ankaradaki liftınız elektriklimi,çalışıomu siz bu lifti satıyomusunuz satıosanız fiyatı ne kadardır yoksa hayrına hibemi edeceksiniz ben tel aradım sizi ulaşamadım başka bi numaradan veya msn,den görüşelim.ayhancakmak.08@hotmail.com.tr 0466 312 61 75 ayhan çakmak:mad::mad::mad:

tanel bey liftin resimlerini göndereceğinizi söylemiştiniz.bana mail atabilirsiniz.ayrıca fiyatı hakkında babanızla konuşabildinizmi.bilgi verirseniz sevinirim. ayhancakmak.08@hotmail.com

Merhaba,

Yeni lift istemediğiniz belirtmişsiniz, ancak yine de bilgi olması için önce ekteki link 'i göndereyim:

http://www.engelliler.biz/forum/ali...r-icin-cok-sik-tekerlekli-sandalye-lifti.html

Bir de, geçenlerde duyduğuma göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 153 servisi için tahsis edilmiş olan araç sayısını ciddi oranda düşürecekmiş. Eğer gerçekten öyle ise, mevcut araçlar üzerindeki lift 'lerin bir kısmı açığa çıkabilir.. Gerçi bu lift'lerin çoğu benim görebildiğim kadarı ile hantal ve problem çıkaran lift'ler ama yine de Belediye üzerinden bir araştırmanızda fayda olabilir...

taner tefenlili bey 3000 tl diyor ikinci el çıkma bide bunun montajı+projesi ruhsata işlenmesi v.s 4500 tl ye mal oluyor.bursada ctm otomobil var 4500 tl,ye 3 yıl garanti montaj ruhsat herşey dahil yerinde takıyo.bu daha cazip ctm otomotiv bence.ilgilenen arkadaşların bilgisine

peşin olursa yaparlar.bu parasızlık kriz havadaa kapıolar müşteriyi

Yukarıda fiyat soran olmuş ama araca ve yapılacak işlemlere göre farklılıklar var burdan tam şudur fiyatımız diyemem.Fiyat konusunda ilgilenenlere ayrıntılı teklif yollayabilirim.Aşağıdaki iletişim adreslerinden bana ulaşabilirsiniz;

mail:tugbatufanoglu@gmail.com
tel:05558727788

CTM OTOMOTİV LTD.ŞTİ.
www.ctmotomotiv.com.tr

Makine Mühendisi
Tuğba Tufanoğlu

Üst Alt