Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. El Engelliden otomobil arıyorum.

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2. el engelliden otomobil aramaktayım.Satmak isteyen arkadaşlar
Otomobil marka , model ve fiyatını belirtmesini rica ederim.Şimdiden teşekkürler...:)

Son düzenleme:
2002 honda Civic vtec İES otomatik vites 22000

128000 km de

2009 reno megane extreme 80000 km dizel,28000 TL

Bende mazda xedos 9 var motor şanzıman lastik yürür tüm bakımları geçen ay yapıldı ve hiç kazasız orjinal bir araba 1998 model ilgilenirsen özel mesaj atabilirsin.

1998 opel vectra stv lpg li otomatik CD modeli 13,000 ayağımı yerden kessin diyorsan

Fatih Aslan;

Nerede yaşıyorsunuz.?Arabayı bir görme imkanım olur mu?:)

ferhat kurt;
Ford focus 2012 model 13500 km de 1,6 otomatik titanyum x hacbek model 45 000 tl olur .

bülent yalçın;

Çok pahalı abicim ben daha ucuz arıyorum.Sonuçta ehliyeti aldığımdan beri hiç araba kullanmadım.:)

benim emektarı veriyim1993 model PEUGEOT 405 SRI otomatik vites ABS Klima hidrolik ayarlanabilir direksiyon 4 cam otomatik merkezi kilit 1 yıl muayenesi var sağdan vites şeklinde tertibatı var sürümü çok rahat 7.750 TL sadece tertibatı 2.100tl ye maal oldu

c3 picasso 2012

2012 Model C3 picasso.Full donanım. Cam tavan, çelik jant vs..Bagaj hacmi oldukça geniş. 2 tane manuel tekerlekli sandalye dik bir şekilde sıgabiliyor.17bin km otomatik vites Engelli tertibatı yapılı hazir. 37bin TL

Güzel kardeşim rapor oranını ve bütçeni söylesende her markadan her fiyattan gelmese pazar yerine dönmüş buralar ?

edipbalkan;

İkinci elde rapor oranın önemi var mı bilmiyorum.Ama oran e.
Bütçe 20Bin olarak düşünmüştüm ama iyi bir araç olursa 35-40 Bin tlye kadar çıkabilirim.
Ayrıca bir kaç kişiden teşekkür mesajı aldım bir kaç arkadaş daha araç arıyormuş , hatta konu açmayıda düşünmüşler ama açıldığını görünce bir kaç kişiyle görüşmüş bile.Sonuç genel bir konu sadece bana özel değil.

Raporun önemi var %90 ve üzeri düz vites olabilir yada %40 rapor u olup sadece özel tertibatlı aracı olan arkadaşlar var.

Örneğin bende sadece %90 üzeri raporluların alabileceği Peugeot 3008 [FONT=Verdana]2012 ALLURE - 1.6 e-HDi 112 hp Stop&Start - Auto6R Sedefli Beyaz [/FONT][FONT=Lucida Grande] [/FONT] 55000 km de hatasız mantıklı teklif olursa bende satabilirim
yanlış anlama yardım amaçlı söyledim Engel durumun ve bütçesi olursa direk mantık yapılır diye söylemiştim.

Ha birde 35 40 bin civarına çıkabileceksen piyasada 55 Bin lira olan sıfır bir aracı rahatlıkla alırsın ikinci ele girme derim.

Ama şuana kadar baktığımda bu fiyatın altına düştüğü zaman kalitede büyük ölçüde düşüyor.Bilmiyorum kafam karışık.:confused:

m.Ferhat 2 el için ne kadar bi fiyatı gözden cıkarıyosun

bi önerim var ben otmotiv sektöründe çalışıyorum da

yurt dışından araba getirmenin pek avantajı yok

Son düzenleme:
arkadaslar sorum olacak psikiyatri doktorunun rapor yazma yetkisi varmı seni engelli yapması veya maaş bağlaması kontrole gidicem ruh sinirde yattım 23 gün ilaç kullanıcam 1 yıl süreyle daha ilk ayındayım ama ilaçlar gecirmio bendeki kronik gibi bişe hastalık rapor yazma yetkisi varmı??

bu arada arkadaşlar 2 gün önce trt haber kanalı alt yazısında okudum,engelliden engelliye 3 yıl içinde araçlarını satmak isteyenler satabilecekler,satmak almak isteyenlerin dikkatine,herkese hayırlı olsun şimdiden.

saim turhan;

değerli kardeşim yurt dışından getirilenlerde dahilmi acaba bilgin varmı

Ferhat kurt kardeşim burda fiyatlar ucuk ben ikinci ele 15 bin vermektense paramı biriktirip son model ötv den yararlanarak inşallah alıcam şuan citroen elcii 30.000 tl buda mantıklı hemde gerek içi grek görünüşü süper özellikleride iyi 2015 model

opel astra 2009 model 67 binde dizel otomatik vites siyah renk hic bir arıza ve kusuru yok 5 yılım doldu yeni arac almak icin satıyom ilgilenirsen özelden mesaj atabilirsin....

edıp bey dogru solemıs artı sahıbınden com arabam com buralarda cok sayıda arac war ben ce burda aramanız bıraz yanlıs gıbıı

reno19 var bnde 1998 model 1.6 14 bn lira 5349804297

Üst Alt