Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el olarak alınan araca özel donanım taktırmak için izlenecek yollar..?

amayuh

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Ben %56 engelli raporluyum, sağ diz altı ampute H sınıfı ehliyetim var. Raporumda otomatik vitesli ve özel donanımlı araç kullanabileceğine ibaresi var yine ehliyetimde de aynı şekilde. Bir kaç sorum var.

Ben 2. el otomatik araç satın aldım. Bundan sonra izlenecek yol konusunda yardımcı olabilir misiniz? Aldığım araca tertibat taktırmam için proje çizimine gerek var mı. Tertibatı ruhsata işletmeme gerek var mı?

Bu yollardan geçen arkadaşlar tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.

Sayın OturanBoğa TSE yeni ehliyet istiyorda rapor neden yenilememizi istiyor anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TSE raporu yenilememizi neden ister onu anlamadım ehliyete göre proje çizmiyorlar mı? OturanBoğa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bertoned

Yeni ehliyet olsa, tamam, ama eski ehliyetlerde kod bulunmadığından TSE neye göre onay vereceğini bilemiyor.

Üst Alt