Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2.el otomatik vites araç alırsam nelerden yararlanabilirim?

BURUSK

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim h sınıfı otomotik vites kulana bilir ehliyettim var ve sol ayağımda sorun olduğu için raporumda otomotik vites kullanabilir ehliyet verdiler.benim sıfır araç alacak durumda değilim bu yüzden 2.el 2001 mode toyota araba almayı düşünüyorum otomotik vites olup devrini üstüme alırsam ne gibi imkanalardan faydalana bilirim veya yararlanamam beni bilgilendiriseniz sevinirim....şimdiden tşk...

burusk heval hiç bir olanaktan yararlanamıyorsun biraz daha arabasız gez ne yap yap sıfır almaya çalış o zaman nimetlerini görürsün...

çok tşkrlr hewal mehmet çok doğru söylüyorsun ama arabasız hayat olmuyor.yine sana çok tşkr ediyorum

kardeş "fiat ,hyundai ve pejo" yaklaşma bunlara sakın otomatik wites alıcagın için bu üç marknın otomatık şanzumanları igrenç oluyo
2001 model eski araçlada ugraşma aaraba bi öksürür :) ugraş dur maddisini salla hadi peşinden koşturucaksın yine benim sana tek önerecegim şuan renault hem parçaları ucuz hemde yine biraz yeni model olur şimdiden hayırlı olsun

mstf umit;

2 küsür yıldır Peugeot 307 kullanıyorum, bi iğrençliğini görmedim çok şükür.. yakıt tüketimi haricinde gayet memnunum tavsiyede ederim..

mehmeth21 arkadaş eksik bilgi veriyorsun sıfır alamayabilir arkadaş ikinci el alınca mtv ödemez bunu belirtin lütfen

arkadaşlar tamam güzel söylüyorsunuzda otomatik vites kullanır ibareli ehliyetle ,özel donanınlı araç kullanır arasındaki farklardan bahsetseniz daha iyi olmazmı,bence otomatik vites araç kullanır ibaresinin hiçbir avantajı yok.

MTV istisnasından yararlanabilirsiniz. Ama bu durumda aracınızın plakasına sakat damgası basılır ve aracınızı sizden başka kimse kullanamaz.

Arkadaşım rahatsızlığın sol ayakda olduğu için sıfır araç alırken ötv ve mtvden faydalanabilirsin artık rahatsızlığı sol ayakdan olanlar içinde o kolaylık sağlandı ama yinede bütçem ancak 2. el otoya yetiyor diyorsan bülent beyinde dediği gibi mtvden faydalanırsın ancak plakana sakat damgası vurulur ve aracı senden başkası kullanamaz....

Üst Alt