Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el otomatik vitesli aracı tertibatlı otomatik araç haline getirebilir miyim?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba herkese
benim bir sorum var.

2.el normal otomatik vitesli arac alirsam araci tertibatli ve ozel plakali hale getirebilir miyim?
Eger evetse bunu nasil yapabilirim

herkese mutlu aksamlar.

tabiki yapabilirsin bir proje çizdirip birde tertibat yaptırıp ruhsata işleteceksin o kadar
sonra engelli plakasıaldıgındada mtv ödememek için bir dilekçe verirsin olur biter

cok tesekkur ederim cevabiniz icin.

----------

bir sorum daha olacak kusura bakmazsaniz.bir yerde okumustum hatirlamiyorum nerede oldugunu 2.el arac alinca motor hacmi siniri olmuyormus.bana yanlis bir bilgi gibi geldi.Dogrumu acaba?

Araçta özel donanım olması için, ehliyette ve raporda özel donanımın tanımlanması ve o tanıma uygun özel donanım taktırılması gerek.

Yurt içinden alşınan ikinci el araçta bir motor sınırı yok.

Tesekkur ederim bilgi icin oturan boga.babam gecen gunler bir surucu kursuna gitmis.Durumu anlatmis oglumun durumu boyle diye ehliyet almak istiyor demis ozel tertibatli araciniz var mi demis adamlar siz ozel tertibatli arac bulup oyle gireceksiniz direksiyon sinavina demis ozel tertibatli arac yok demis.

Bu olay nasil olacak peki? ben nerden ozel tertibatli arac bulacagim?

Özel tertibatlı araca sahip sürücü kursu bulacaksınız. Ya da özel tertibatlı aracı olan birini bulup, sürücü sınavına o araçla gireceksiniz.

böyle bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz kurs var mı acaba

Bulunduğunuz şehirde arayı bulacaksınız...

Üst Alt