Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el otomatik vitesli aracı tertibatlı otomatik araç haline getirebilir miyim?

merhaba herkese
benim bir sorum var.

2.el normal otomatik vitesli arac alirsam araci tertibatli ve ozel plakali hale getirebilir miyim?
Eger evetse bunu nasil yapabilirim

herkese mutlu aksamlar.

tabiki yapabilirsin bir proje çizdirip birde tertibat yaptırıp ruhsata işleteceksin o kadar
sonra engelli plakasıaldıgındada mtv ödememek için bir dilekçe verirsin olur biter

cok tesekkur ederim cevabiniz icin.

----------

bir sorum daha olacak kusura bakmazsaniz.bir yerde okumustum hatirlamiyorum nerede oldugunu 2.el arac alinca motor hacmi siniri olmuyormus.bana yanlis bir bilgi gibi geldi.Dogrumu acaba?

Araçta özel donanım olması için, ehliyette ve raporda özel donanımın tanımlanması ve o tanıma uygun özel donanım taktırılması gerek.

Yurt içinden alşınan ikinci el araçta bir motor sınırı yok.

Tesekkur ederim bilgi icin oturan boga.babam gecen gunler bir surucu kursuna gitmis.Durumu anlatmis oglumun durumu boyle diye ehliyet almak istiyor demis ozel tertibatli araciniz var mi demis adamlar siz ozel tertibatli arac bulup oyle gireceksiniz direksiyon sinavina demis ozel tertibatli arac yok demis.

Bu olay nasil olacak peki? ben nerden ozel tertibatli arac bulacagim?

Özel tertibatlı araca sahip sürücü kursu bulacaksınız. Ya da özel tertibatlı aracı olan birini bulup, sürücü sınavına o araçla gireceksiniz.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri