Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el otomobil almak istiyorum. Satan var mı?

kralbenim_1905

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
özürlü kardeşim adına 2. el otomabil almak istiyorum. satmak isteyen varsa iletişime geçelim. 05059303382 telefon numaram. (özel tertibatlı değil normal bi araç)

otomatik normal şahıslarada satabildiğim lakin engelliye uyumlu passatım var stw isterseniz görüşelim ankaradayım

slm arkadaslar bu haftaya türkiye geliyorm görüsürüz telefon haberlesiriz cepi 05392557875 arayabilirsiniz saygilarimiz arz ederiz

:pBinek ve dizel fıat doblom var 2002 model satayım.tertibatsız normal ama full aksesuarlı çelikjant renkli cam vs vvs

slm serkan;
spastik engelli yiğenim için bir araba arıyoruz 2. el.
kendisi değil de babası kullanacak.engelli raporu % 100 .
aracınıı kaça satıyorsun belirtirsen sevinirim.
kendileri bolu mudurnu da oturuyorlar.

ayrıca aracını satmak isteyen başka arkadaşlar var ise özelden bilgi verebilmelerini rica ediyorum.
10.000 ile 12.500 arası ücret civarlarında engelli yasasına uygun araç peşindeyiz.

slm. bende 2000 model nıssan vanette klimalı 4+1 koltuklu aile arabası çok temiz.ilgilenirseniz tel:0532-3181974 izmirde

Ülkemizde hafif ticari araçların otomobil satış oranlarının %40’ını kaplaması ile markaların üretimleri bu yönde artmakta. Ülkemizde üretilen Peugeot Partner ortaya çıkardığı Tepee modeli ile oldukça göz alıcı bir tasarıma kavuştu. Dış görüntüsü ve sunduğu konfor ile ticari araç vasfından çok daha fazlasını barındıran Peugeot Partner Tepee tek parçadan oluşan bagaj kapağı, dışa doğru çıkıntılı çamurluklar, her iki yanda da bulunan sürgülü kapılar, şık farlar ve lamba gruplarıyla oldukça karizmatik bir görüntüye hakim.
İç mekan oldukça ferah ve ergonomiyi bozucu göze çarpabilecek bir kusur yok, eşya koyma gözleri de başarılı bir biçimde konumlandırılmış. 675 lt bagaj hacmine sahip Partner Tepee de bu oran arka koltukların yatırılması ile 2400 lt’ye, arka koltukların kaldırılması ile 3000 lt’ye kadar çıkartılabiliyor. 1.6 lt hacminde 110, 75 ve 90 HP güçlerinde olmak üzere üç farklı güç seçeneğine sahip dizel motorlarla satışa sunulan Partner Tepee de 5 ileri manuel şanzıman eşlik etmekte. 110 HP’lik dizel motorla yapılan testte overboost fonksiyonu kullanılarak 260 Nm tork üretimi sağlanmıştır, kalkıştan 100 Km/s hıza ulaşması 12.5 sn alan aracın maksimum sürati ise 173 Km/s olarak tespit edilmiştir. Güvenlik mesafinde durmayı başaramayan fren sistemine ESP’nin eşlik etmesi Tepee için oldukça faydalı olmuş. Hem ticaret hemde aile içi kullanımda oldukça beklentileri karşılayacak bir model olan Peugeot Partner Tepee fiyatları donanım seçeneklerine göre 27.450 TL ile 33.700 TL arasında değişen aralıklarla 2008 yılında satışa başlanmıştır.

Bi düşün kardeşim

Kaynak : Peugeot Partner Tepee | Araba24 Net |

Üst Alt