Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. El otomobil arıyorum!

Abbas saka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%95 ENGELLİ RAPOR VAR. İkinci el otomobil arıyorum satan varsa lutfen irtibata geçin

Fiyat aralığı nedir aradığınız araca dair biraz kriter belirtin de ona göre

Hemşo 2.el alsanda satan vergili fiyattan satar. Yinede aklımızda olsun. Otomatik vitesmi istiyosun.

Hemşo şimdi arkadaşa sordum nisanda 5 yılı doluyomuş aracının ilgini çekerse. 2011 premium kaza bela yok.sadece 2 kapıda çizikten dolayı lokal boya var.MTM lpg var.55000km. Otomatik vites 49000tl

Yaw arkadas iyice fışkısını cikardiniz o kadar parasi olsa sifiri secer begenir en donanimlisini alir.

49 bin lirayada sıfır çok donanımlı arabalar alınır ötv siz

Abbas butceni belirtirsen daha basit olur yardim etmemiz.
Sedan hatcbak otomatik duz vs ozellikleri yaz.
Mesela ben 2012 bmw aldim sen otvsiz almaya kalksan ayni makinenin 0 ini benden daha az para vererek alabilirsin.
Butceni bilmesemde benim bu ara favorim elegance honda civic CVT fabrikasyon lpg donanimi gayet iyi far yagmur sensoru lastik basinc gostergesi sanruf hiz limitleme vs bana gore full dolu bi arac tahmini otv li fiyati 77.000 otv dustugunde 47.000 - 48.000 civari alabilirsiniz. Diye dusunuyorum.

5 yil binip 5 yil sonrada alindigi fiyata satilir binildigide kar kalir

Erdal bunun kendi park etme özelliğide varmı hani direksiyonu bırakıyon park ediyoya o özellik

Yok hondanin hic bi serisinde yok saniyorum su ara ilgilendigim arac ama kendi aracimida yeni aldim. Yakiti gayet iyi

ford focuslarda var park özelliği opel astra da var sanırım bide Erdal Abi volvo nun bazı modellerinde de olması lazım teknoloji yeni olduğu için geliştirilmesi lazım

Ben aracima oyle taktirmazdim sahsen arabayi yasamiyoruzki o zaman tren vagonu gibi bin kendi gitsine donecek is. Ehliyetede gerek kalmayacak. yakinda araclar hizli gidiyon terbiyesiz diycek. Niye 260 ibre koyuyon o zaman.

sadece park ediyor bişey yaptığı yok bide cruise control var hız sabitleyici senin dediğin iyi bişey tadı başka

erdalakbay
Benim araç diyo zaten ''hızlı gidiyon terbiyesiz''i :))
Navigasyon açıkken o yoldaki hız sınırı kayıtlı ya, onu aşınca ''hız sınırını aştınız yavaşlayın'' şeklinde uyarıyor. :D

Dogru o hatun eski aracta kaldi cok sukur bosandik onunla abi 2015 subat ayinda az kaldi aska donusucekti aramizdaki iliski

Otobanda sol seritte sola donun diyen ve 300 km sola donusu bulduramayan hatun istanbul ankara arasi :)

Erdal, baktın iş sarpa sarıyor aşk meşk falan, menüden konuşanı değiştirebiliyorsun :)

Abi o digeriyle ask yasamam daha kotu bi erkek bi kizdi o zimbirtiyi guncellemek icin ikitelliye gittim kamyonla para aldilar yarami desme 3 hafta sonrada sattim araci opel corsa kabusum. 70 kurus yakit sevimsiz bi hatun tovbe yarabbim gece 12 yi gecti iyice girgira cevirdik iyimi

70 kuruş yakan aracı benzin döker yakarım be.
2011 Hyundai era 1.5 crdi var 20 kuruş yakıtı.

2013 otomatik opel corsa twinport essentia
0.70 kurus yakiti yuzunden onu satip benzine vericegim parayla ucak almaya karar verdim.
Corluda bi ogretmene sattim araci 3 ay zor bindi. Ilanini gordum sahibindende galericiye satmis. Ocagima incir agaci dikti benzin almak icin kredi cekicektim az kaldi. Kayseride serviste bakimdan cikti nigdeye kadar 20 kurus yakti kurban kesicektim sevincimden 1 hafta surdu sevincim yine 70 kurusa cikti iyiki kurban kesmemisim. :)

35.000 e alip 36.000 e verdim 1.5 senede bindim ama ben benzini arabanin ustunde degil icinde yaktim baya

abi mümkün değil eco motor var sanırım o araçta bi problem vardır 70 kuruş yakamaz 16.tdı golfl 7 vardı 240 km 30 lira yakıyordu opel astraya da bindim 17 kuruş yakıyodu

Servisten ciktim bi hafta surmedi keyfim eco falan yok arac 4 ileri vitesti agresif kullanim vs dediler sattim simdi 40 kurus yakan buldum kardes olmayi planliyorum.

Ben bi depo benzinle hic 500 km yol yapmadim korkumuzdan butun benzinlikleri ezberledim kayseriye giderken fulledim donerken fulledim donunce fulledim korkumuzdan vallahi bos depoyla kapiya cekemiyorduk.

Dizele asla binmem motor omru yok hadi onuda gectim dizel motor calistiginda gelen sese tahammulum yok. Arac biraz yaslansin lpg taktirip kardes edicem kendime 40 kurusa sukur

Ben de dizelden başka araca binmem.
Turbo dizel ile vitesleri yükselte yükselte yokuş çıkmanın zevki neyde var?

Ben expertize gittigimde sordum uyumlu dedilerdi zaten daha 6 sene sonra 10 yasina girince taktiricam kim ole kim kala

Abi zevk iste otomatik dizel golftu sanirim yillar evvel kullandim dsg sanziman malesef gelin arabasi yapmistim ondan sogudum galiba anisi iyi degil.

Navigasyon için iyi bir öneriniz varmı

Üst Alt