Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el özel aparatlı araç alabileceğim yerler var mı?

RAHMET İNCİSİ

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
benim % 40 sakatlık raporum var vergi indiriminden yararlanarak emekli de oldum
2. el özel aparatlı araç alabileceğim yerler var mı varsa adreslerini yazabilir misiniz.

sahibinden satılık

icon1.gif
sahibinden satılık
2005 model hyundai accent admire aracım 2010 5.ayda satılıktır.ilgilenelere duyrulur.
araç henüz 40.000 de olup daha yeni bakımı yapılmıştır.
araç metalik gri
otomatik vites
hatasız
1.6 motor
hidrolik direksiyon.klima.ve deri döşeme mevcuttur.
2010 honda civic alacagımdan dolayı satmaktayım.
fiyatı:16.000 tl
ilgilenenler msn adresimden veya buradan msj bırakabilir.Teşekkürler

İstediginiz yerden 2 el araç alıp tertibay taktırıp binebilrisiniz...

ilker bey ben tama olarak anlayamadım 2.el bi araç alıp özel tertibat taktıra
bilirmiyim,peki ötv inirim falan oluyormu onun

2. elin ötv si olmaz mtv si olur sıfır araç alırsanız ötv si olur

2.el araç aldığımda özel tertibatı kime monte ettirmem gerekiyor,nasıl bir yol izlemeliyim yapmam gereken işlemler nelerdir.

bu iş yapanalr var proje falan çizilmesi gerekiyor il neresi bilmiyorum ama ankara ise var birkaç yer diger illerdende o illerde olnalr yardımcı olurlar

Rahmet Arkadaşım 2 el bir araba aldıkdan sonra (noter satışı yaptıktan sonra) yapman gereken ilk şey sana uygun tertibatı taktırman (Tertibat yapan ustaları bulacaksın).
Bu işlemlerden sonra şunları yapacaksın..
1.Proje taktırıp yetkili mühendise proje cizdirecen..
2.Şöförler odasından dosya alacan.. (doldurtturacan)
3.Trafik sigortasını kestirecen..
4.Muayene sahasına gidecen (Aracın muayenesi olsa bile gidecen neden çünkü tertibat taktırıyorsun)
5.Trafik tescil e gidecen giderkende yanında plakalarıda götürecen..
6.Tekrar ş.odasına engelli plakı bastırmaya gidecen
7.Trafik tescile geri gelecen Aldıgınız plakaları mühürletmek için..

sevgili arkadaşım aracınızın otomatik vites olması şartıyla kendi icadım portable yani taşına bilir otomatik her araca takılabilir mekanizmayı size gönderebilirim.
icadımın kolaylığı 3 dakikada kendiniz monte ediyorsunuz. kiraladığınız otomatik araçlarda araca hiçbir zarar vermeden kullanabiliyorsunuz. arabayı delme yok matkap yok pense yok tornavida yok sadece elle montaj 3 dakikada
bununla alacağınız aracıda test edip sonra aracı alısınız

Selam rahmet bey , yurt dışı veya yurt içinden istediğiniz otomobil ve aparat konusunda yardımcı olabiliriz.

Üst Alt