Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el satılık bilgisayar (sadece 400 tl)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
İhtiyaçtan dolayı bilgisayarımı satıyorum

Özellikleri

İNTEL PENTİUM 4 2.5 Ghz
85648 FX-R2 AGP8X
256MB DDR
40GB SAMSUNG 7200 RPM
15 BEKO BI-15E
64MB GEFORCE4 MX 440 AGP8X
56KINT V92
52X LG
52X32X52LG LG
PS/2Q TÜRKÇE KLAVYE
PS/2 SCROLL MAUS
1.44 DİSKET SÜRÜCÜ
500 WATT HOPARLÖR
256MB DDR400 PC3200
AVERMEDİA GO 007 TV KARTI
DVDROM YAZICI
INCA USB MODEM
P4 ATX KASA

Satış Fiyatım 400 tl dir
kargo ücretleri alıcıya aittir
bursadan alıcıya elden teslim olacaktır
Faturalı ama garantisi bitmiştir
Cihaz kusursuz olup test edilerek satılacaktır
iletişim için:
cep no: 05392295249
msn: bsr77@hotmail.com

fiyatını 350 tl yaptım

İşlemcin cok guzel ama ekran kartın ddr ram ın(ki ddr ram ı nereye kadar upgrade edebılırsın) ve ekranın upgrade etmeye kalksan net 500 600 lıra harcamak zorunda kalırsın hayırlı satıslar dılerım

edipbalkan arkadaş uprageye gerek yok çünkü bi çok oyunu açıo

bi çok oyun derken ewet satranc dama yada onlıne oyunları oynarsın gta en basıtı oynasana :) yada need for speed undergraund 512 mb ekran kartı yetmıyor sahsen bana oyun oynamadıgım halde 1 gb ekran kartım var

edipbalkan arkadaş şunlara warcraft 3 metin 2 silkroad vs daha bi çok oyun ekleyebiliriz sendeki ekran kartıda bayağı gelişmiş allah bereket versin bizede versin diyelim :D

allah sana daha ıyısını versın kardes bendekı kasayı (p4 2.4 çift işlemci (p4 te çift işlemcımı olurmuş demeyın serverlar ıcın uretılenlerden) 2048 ram dvd wrıter, avermedıa tv kartı , 1gb ekrankartı, kart okuyucu ,ekran hariç sahibinden.com dan) kaca aldım ınanamazsın merak edersen ozelde soylerım ama :)
en basıt ornek http://www.sahibinden.com/acil_ihti...uyumlu_pc-54WQQaXQQ14046795WQQpXQQdisplayitem

e o ilandaki 400 tl bendeki hiç olmazsa 350 tl :D üstelik yabancıdan alınıp çalışmama durumu türkçe deyimle kazık yeme olasılığı çok fazladır tabi :D ben çalışır olduğunu göstererek satıom bir nevi buda garanti sayılır

basari Kardes Edip Abiye katılıyorum senin Pc 200 Tl Anca Eder.MEDİAMRKT de 750 liraya sıfır bilgisayar Var :D:D Gider onu alır millet =)

Ama özellikleri Çift cekirdek falan :D:D Yani Senin Pc de Güzel ama Artık eskidi bence Uygun bi fiyata sahibinden.com a koyarsan Gider.. Bu öneriyi Bi Pc teknisyeni olarak yapıyorum !! :)

basari;
o ılan dedıgındekı ozellıkler. core2duo ıslemcı 2048 ram 512 ekran kartı 160 gb hdd fark yok dımı :) ustelık senınkı daha ucuz :D

sagopa66;
Kardes ama senın soylemınde yanlıs bence celeron ıslemcıyı cakıp 22'' ekranla cakıyorlar dedıgın makınaları

cx571 200 tlye satarım ama işlemcisiyle dvd romunu alırım onlarsız 200 tl olur :D

:) bana işlemci ve anakartı lazım en önemlisi zaten.. 200 tl veririm abicim. son kararım.

Edip Abi Valla Ederi 200 Tl bence Bu pcnin :D işlemcisi güzel en azından idare eder o kadar .. gerisini at çöpe gitsin 200 tl anca. mehmet al şu pc yi sende 200 Eder Çünkü..

vay vay satışçı arkadaşlar.. kolay gelsin...

sagopa66;

ben alırım 200e abicim sorun değil. Bu arada Kargo parası filan vermem. 200 tl qönderirim makıne qelir elime parasını qönderriz.

:):)Adam vermiyo ki 200 Tl ye Verse alırsın aslında ama :S

bekleyelım belkı verir neyse verırse pm atsın ben alırım 200e canlı para.

400 istemioz zaten :D son fiyatım 320 tl +90 pc oyunda ilave resmimli ve arkaları beyaz bi zamanlar abim vermişti :D fiyata dahildir :D

400e ben sana daha qüzel pc toplayım sen sat 400e bunu abicim ;)

90 tane pc oyunuda ilave ettik daha napalım :D 90 oyun zaten 180 tl yapar üstelik oyunlar öyle adi yeşil kopya oyunlarda değil :cool: yani fiyatı oyunlarıda alınca 200 tl dende ucuz oluo :D

Öncelikle S.a arkadaşlar

AMD Athlon(tm)7750 dualCore processor 2.70 GHZ
4 Gb DDR2 Kingston Ram
Nvidia GeForce 8800GT 256 mb 256 bit ekrankartı
256 GB Sata Harddisk
Asus M4N78 SE Anakart (940 pin)
19'' Lcd Monitör Chimei
LG Super Multı Dvd Combo ,room , write.
Cripton 319 A Black Kasa

Teklifleri bekliyorum... :)

400 lıra verırım kardes yanlıs anlama sadede teklıf

edipbalkan;
Benim Kasayamı ?

şöyle bişi söyleyim :))

Nvidia Geforce 8800GT 256mb 256 bit 250 lira
Kingston 2x2 Gb ddr2 ram tanesi 90 x2 = 180 lira
Asus anakart 150 lira
Amd athlon 7750 dual core 2.70 ghz işlemci : 250 lira
LG Dvd Combo +Write : 90 lira
19'' Lcd Chimei Monitör : 250 lira

Bilgisayarın Değeri ise : Paha biçilemez ... ( MASTER CARD ) :D
400'e şurdan 2 tane seç onları yollıyım sana :D
Şaka bir yana sağol teklif için :D :cool:

Kardes soylemeyecektım ama
son aldıgım kasa ozellıklerı verdıgım para yanlız kasa ıcın 290 lıra
p4 2.4 çift işlemci ( server a ozel işlemci)
2048 ram (ddr2 1 gb x 2)
1 gb pcı ekran kartı ati
aver media tv kartı
dvd wrıter
kalıtesız ama harıcı ses kartı
klavye cSPER ORGINAL
MAUSE CASPER ORJINAL
HOPARLOR 1+1 CASPER ORJINAL
COKMU VERMISIM ACABA?

EKRAN HARIC :)
Ram ın harıc kı ekran kartım karsılar onu varmı artın ? ekranınada 130 lıra vermısım azmı?
wiindows 7 ye bu kadar tatlı yakısan bır model ustlerınede saygım var ama makına ucuyor :)

----------

270 lıraya ben sana 22'' ekran yollayım hemde sıfır 2 yıl garantılı
19'' Lcd Chimei Monitör : 250 lira
:D

400 lıra verırım kardes yanlıs anlama sadede teklıf

edip abi haklısın vermekle. kimse demesın neden edip haklı?

tek örnek vercem polimiğe girmicem.

sıfır bir cep teli aldığınızı farz edelim. fiatıda 1000 lira olsun. Kapıdan cıktığın an dön geri 1000 liraya satabiliyomusun?

demek istediğim ürün artık 2ci el olmustur. sıfır fiyatlarını hesaplayıpta burada fiyat sunmayın.

örnek 1: E5200 DUAL CORE 2,5 İŞLEMCİ SIFIR FİATI:130 TL
E5200 DUAL CORE 2,5 İŞLEMCİ İKİNCİ EL FİATI:78 TL

örnekte olduqu gibi pclerini satan arkadaslar ikinci el fiatı göz önünde bulundurun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt