Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el tekerlekli sandalye arıyorum. Nereden bulabilirim?

filozof86

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba

Sokağa çıktığımda kullanmak üzere manuel tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var 250 lira bütçem var. İnternette bu civara satılan bir sandalye var ama oturma yeri oldukça kalitesiz duruyor. Ben de düşündüm ki belki ikinci el olduğu için daha iyi modellerden bu fiyata satan vardır. Şayet elinizde böyle boşa çıkan sandalyeniz var ise fiyat bütçemi aşmayan tekliflerinizi değerlendirmek isterim.

Teşekkürler

Merhaba, mesajı yazalı hayli olmuş ihtiyacınızı karşıladınızmı bilmiyorum ama rahmetli babamdan kalan manuel tekerlekli sandalyemiz var, iki ayda bir kere evin önünden kapının önündeki taksiye kadar kullanıldı tozu bile üstünde kalmadı. Zamanında bizde çok araştırdık ikinci el ama malesef temiz sağlam kaliteli istiyorsanız 250ye mümkün değil ben normalde 400 e satışa koydum ki bizdeki ürüne göre çok aşağıda bir fiyat çünki geride kalan annemin geçimine azda olsa faydası olacak. Düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum.

Üst Alt