Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2.el vergisini ödeyerek aldığım donanımlı aracımı satarken bir kısıtlama olacak mı?

yakupuygar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba.Bir sorum olacak,bilenler cevaplarsa sevinirim.2.el otomatik bir araç aldım,araca kendim tertibat yaptırdım.Aracın tertibatını ruhsata daha kaydettirmedim.Ben bu aracın tertibatını ruhsata işletirsem sıfır araçlardaki gibi 5 yıl boyunca satış yasağı olurmu?Aracı alırken ötv indiriminden yararlanmadım.Bunda raç sürmeyi öğrenip satıp sıfır almayı düşünüyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Yok kardeşim 5 yıl ile ilgili bir şartın yok 2. El olduğu için istediğin zaman satıp 0 ötv az araç alırsın.
Ben de birşey sormak istiyorum sana mümkünse araca tertibat yaptırırken ve tescil ettirirken engelli raporunu kullandın mı yoksa yeni sürücü belgesi ile tescil ve proje işlerini halledebildin mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha tescilini yaptırmadım,ehliyeti yeni alacağım kısmetse.Bu hafta sonu direksiyon sınavına gireceğim.Tertibatı yapan ustanın demesine göre yeni ehliyet yeterli imiş ruhsata kaydedilmesi için

Tamam kardeşim teşekkürler gene işlemi yapınca bilgilendirirsen sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt