Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2.el walkaide satan var mı?

erpekase

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sevgili yönetmenler ve kayıtlı site arkadaşlarım,ben 8 sene öncesi,beyin kılcal damarların birinde pıhtı oluşması sebebiyle inme geçirdim, sonucunda sağ ayak yürümemde kısıtlılık var,walkaide önerildi,onunda SGK OLARAK GERİ DÖNÜŞÜMÜ YOKMUŞ VEDE BANA GÖRE AŞIRI PAHALI,5000 dolar.
Benim tüm site yetkililerinden ve üye arkadaşlarımdan ricam, tanıdığınız bu hastalıktan müzdarip olupta ,daha sonra bu aleti bırakan çevrenizde tanıdıklarınız var ise lütfen bana yardımcı olup adresini bildirin, ödeme gücüm, ancak kullanılmış, 2.el bu aleti alabilirim. İlgilenecek ve bilgi verecek tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim,
CA, kimseyi sağlık yönünden zor durumda bırakmasın.AHMET SAFA ERPEK

bende var çok az kullandım satabilirim iletişime gecelim

Walker mı sorduğun farklı bişeymi anlayamadım

Sayın bilgekurt84,öncelikle yazımı yanıtladığın için teşekkür ederim.yeni okudum ,ben istanbul'da ikamet ediyorum,emekli yatalak durumdayım, şayet hala walkaide duruyorsa sen ne kadar ücret istiyorsun,ben emekli bir memurum fiyatını paylaşırsan, durumuma göre hareket ederim,daha detaylı yazışabiliriz,Cevabını bekliyorum.hoşçakal. Ahmet Safa ERPEK EMAİL>>> utkanket@gmail.com

merhaba bilge kurt, daha önce seninle walkaide üzerine yazışmıştık, ne yaptın,o cihaz duruyormu? biraz bilgi verirmisin,görüşmek umuduyla,K.I.B

bilgekurt84 Merhaba Bilge Hanım hala satmaya niyetiniz varsa 05462988488 den Bana ulasabilirsiniz. Felç geciren bir yakınımız icin dusunuyoruz.Hayırlı günler

Benim elimde mevcut az kullanılmış piyasada 4500 $ ama bulamazsınız yurtdışından getirtirirseniz 5300 $ civarı ben makul fiyata verebilirim.Tel numaram 0535 818 65 63

Üst Alt